2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
inş ertelenir sınav bu halde sınava gidilmez
-
geçen yıl başlıkta hiç istatistik sorusuna yer verilmemiş bende istatistik çalışmayı düşünüyordum şuan düşündürdü beni
-
Hem eski başlığa yazılıyor hem de mesnetsiz iddialar ortada fink atıyor. Sınava çalışanların moralini bozmaya çalışmayın. Kurum en iyisini bilir. Aksi bir habere kadar sınav var.
-
@æon_flux allah akıl vermiş öngörü yapmak çok kolay ösym bazı sınavları erteledi öyle ucuz ucuz konuşmayın yok moral bozulacak vs siz gidersiniz sınava şimdi paşa paşa
-
Kimse kimsenin moralini bozmaya calismiyor.Rakip eleme gibi bir amacim da yok.Allaha sukur butun Kpss puanlarim tam puana yakin.Osym bu ay icinde yapilacak sinavlari gecici sure erteledi.Ayni seyin bu sinav icinde gecerli olabilecegini ongermek mi mesnetsiz iddia oluyor.Siz biraz fazla stres olmussunuz cikin biraz dolasin ama kalabaliktan uzak durmaya dikkat edin.
-
Sinavda erteleme yoksa basvurmayacagim.. kesin mi acaba?
-
Valla ben başvurdum.89.7 puan ile .Arkadaşlar ingilizce testi için ne önerirsiniz?
-
@asdfghasdfgh Erteleneceğini sanmıyorum ama ertelenirse de en fazla mayıs ya da hazirana ertelenir. Başvuranların hakkı da saklı kalır. Yeniden başvuru alınmadan sınavı yaparlar
-
@æon_flux, içinde söyledi: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
@asdfghasdfgh Erteleneceğini sanmıyorum ama ertelenirse de en fazla mayıs ya da hazirana ertelenir. Başvuranların hakkı da saklı kalır. Yeniden başvuru alınmadan sınavı yaparlar
Tam inanacaktim ama aklima son VMY basvurulari geldi.
-
@y-ayrancı_ogz01 yds formatında çeviri grammer cloze test kelime bilgisi .
Sınava kadar günde 1 2 çeviri 10 15 kelime ezberlemeye bak -
@Willsmithh teşekkür ederim
-
@æon_flux hak sakli kalma olayina girince hak yeniyor genelde covid19 yuzunden gidecek guzelim sinav
-
Ayda yılda bir ilan geliyor zaten kısa süreliğine ertelensin ama iptal olmasın rica ediyorum ya.
-
@kalendermeşreb hocam ertelenir zaten. Nisandaki Ydsyi erteledi ösym. Yıllık sınav takvimi belli olan ösym bile erteliyorsa Kurum çok rahat erteler merak etmeyin.
-
@Willsmithh hocam sence ertelenirmi ona gore başvuran ing halledeblirim belki diye yoksa kimsenin önüne gecmeyim
-
@adanali01 kurumdaki idari kadro dışında kimse ertelenip ertelenmeyeceğini bilemez
-
90-92 civarı puanı olup da başvuranlar sınav ertelenmeyecekmiş gibi çalışmaya devam etmeliler. Duyuru gelirse hepimiz öğreniriz bunu. Puanları bu dediğim aralıkta olup ingilizcesi zayıf adaylara önerim iktisata hukuka vs çok yüklenmek yerine ingilizceye çalışmaları.
-
@RootofAllEvil hocam benimki de 92.5 ama ing yok o yuzden hani dershaneye gtcem ama yetişmez o yuzden ertelenirse basvrcaktim ertelemezse basvurmicaktim
-
@RootofAllEvil ama gorunuyorki ertelenemez sinava girenlere başarılar dilerim
-
Arkadaşlar ösym bile erteliyorken bu sınav da ertelenir