14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@lysisminos ama bu iklim sartları hocam. anladım sizi ama soru da ikilem de bırakıcı.
-
@ismetyy nasıldı sınav hocam sizce kaçla kapatır? Kadromuz dolmaz mı yine?
-
@lysisminos bence en az 80 ya keşke dediğin gibi olsa ama
-
sınav yüksek kapatır,ingilizcem iyi avantaja geçerim diye düşünüp girmiştim,daha zor olmalıydı hiç eleyici değildi ingilizce.
açıklanma tarihi belli mi acaba? -
anlam akışını bozan cümle sorusu vardı.borla ilgili ne yaptınız acaba?
-
Arkadaşlar selamlar, yazılı alan sınavı için (bir sbfli olarak soruyorum) ilk 600 kişinin içinde mi olmam gerekiyor yoksa 200 kişinin mi
-
Abartmayın ya ne seksen 600 kişiden bahsediyoruz 600 kişi nasıl seksene kapatabilir 70 e kadar düşer
-
@sbf13 usta bir üst entrye yazacaktın galiba
-
Gecen seneye gore basit oldugu kesin hocam gecen sene girenlerin yorumlarini okuduktan sonra buna kanaat getirdim bunda hemfikiriz sanirim, kadroya gelince ben yine de full dolmasa da en az 4-5 kisinin alacagini dusunuyorum hocam sahsen surec sonunda, kendi sinavima gelince de iyi gecti gibi hocam ama yine de umut baglamak istemiyorum
-
YTB 30 kişilik alım açtığında da tabana kadar düştü puanlar burada da düşer bence. Sınav kolay deseler bile 2 şık arasında bırakan soruların sayısı az değildi. Cb sbb de işletme sorularına da aynısını dediler kolaydı basitti içinden geçtik falan 150 kişiden 13ü mülakata kalabildi.
-
Matematikte uzunca bi sayının 9a bölümünden kalan kaçtır gibi bi soru vardi onun cevabi neydi
-
@gpale 7
-
@gpale aynen 1 soruyla kaçırmıştım o sınavın mülakatı da ama sınav gerçekten kolay gibiydi:)
-
Aile bireyleri ile ilgili bir soru vardi o kim idi ? Bilen var mi?
-
Merhabalar, iktisat mezunu biri yazili sinavda alan bilgisi derken iktisattan mi sorumlu ve
mulakatta 50 puanlik kisim iktisattan mi soruluyo yoksa oneleme sinavindaki konulardan mi soruluyo? -
@merakli sinav şekli nerede yazıyor hocam?
-
@İrving-Fisher bu seneki alim ilaninda ve gecen sene mulakat ilaninda
-
70 puan neye gire veriliyor yani puan katsayısı var mıydı?
-
@İrving-Fisher Doğru sayısı. Katsayı ya da sapma yok.
-
Dün dikkat ettim de hep işi gücü olan , jeep binen zengin tipli insanlar vardi .Bide işi olamayan işsiz garibanlar...NE kadar doyumsuz insanlar var ya..