14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@JABS beni de ilk kisim mahfetti
-
Arkadaşlar sorulara şimdi bakabildim. A kitapçığında 12 nolu soru hatalı. B şıkkı ve E şıkkı ikisi de yanlış. Belediyeler uluslararası teşekküllerle ilişkilerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının iznini alıyor artık İçişleri Bakanlığının onayını değil.
-
O soru iptal artık ona göre hesaplama yapın.
-
@keynesinvarisi iptal olan soru herkese doğru olarak mı ekleniyor
-
5393 sayılı kanun madde 74 merak edenler bakabilir.
-
@sbky11 evet hocam ön eleme sınavında herkes için doğru sayıldı.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Arkadaşlar sorulara şimdi bakabildim. A kitapçığında 12 nolu soru hatalı. B şıkkı ve E şıkkı ikisi de yanlış. Belediyeler uluslararası teşekküllerle ilişkilerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının iznini alıyor artık İçişleri Bakanlığının onayını değil.
Hocam kaymakamlık sınavına falan mı hazırlandınız ya da hazırlanıyorsunuz? Hukuk konularına çok hakimsiniz. Tebrikler
-
@JABS arka arkaya 3 kez kazandım hocam kaymakamlık sınavını. 2017,2018 ve 2019 yıllarında.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@JABS arka arkaya 3 kez kazandım hocam kaymakamlık sınavını. 2017,2018 ve 2019 yıllarında.
Valla tebrikler hocam ne diyeyim. Mülakatta elenmeniz de bahtsızlık olmuş. Umarım her şey gönlünüzce olur.
-
siz simdi kac hesapladiniz
-
@JABS Nasip değilmiş dedik artık hayırlısı olsun. Hepimiz için öyle olsun inşallah hocam.
-
@beirutde henüz hesaplamadım kısa sürede hesaplayıp yazacağım inşallah.
-
paragraf sorularinda cok yanlisiniz cikti mi
-
@beirutde benim ingilizceden 5 yanlışım var 5i de paragraftan geldi maalesef
-
İletişim alanından giren arkadaşlar 20. soru mikroblogging sorusu hatalı değil mi?
-
Sosyoloji alanından girdim. 76,9276 çıkıyor hesaplamalarım artı eksi iki puan diyorum net hatırlamadığım bir iki cevabım vardı.
Ama bir sorunun ingilizcede yanlış olduğunu düşünüyorum, paragraf 23. soru A kitapçığında.
Paragrafın son kısmında bununla ilgili bir kitap yayınladıklarından bahsediyor. Yani c şikkından bahsetmiş oluyor. Galiba buna itiraz edeceğim. -
@xinna hangi paragraf hocam
-
@xinna, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Sosyoloji alanından girdim. 76,9276 çıkıyor hesaplamalarım artı eksi iki puan diyorum net hatırlamadığım bir iki cevabım vardı.
Ama bir sorunun ingilizcede yanlış olduğunu düşünüyorum, paragraf 23. soru A kitapçığında.
Paragrafın son kısmında bununla ilgili bir kitap yayınladıklarından bahsediyor. Yani c şikkından bahsetmiş oluyor. Galiba buna itiraz edeceğim.Haklısınız doğru cevabın D olması gerekiyor.
-
@beirutde 78-79 civarı benim
-
@keynesinvarisi simdiye kadar 8 9 kisi yazdi sanirim . 80 i gecen yok henuz