14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@rk_ sihirli mermi
-
Şahsi olarak osymyi sevmiyorum ama sınav konusunda çok uzman barındırdığı ve genel herkesin ortak noktalarına yönelik soru hazirlayabilecegi için bence tüm sınavları osym hazırlamalı. Anadolu üniversitesi yapınca her zaman sikintili bir şeyler oluyor. Geçen seneki ingilizce çok sagliksizdi bu sene de abartılı şekilde kolay. Ha keza sorulan genel kültür soruları da ayarsizdi. Ben iletişim mezunuyum, iletişim teorileri soruları en basitinden sadece anadolu üniye yönelik olunca tadim kaçıyor.
-
Sosyal ve ekonomik hak sorusu vardı, yüzde sorusunda bi sorunun cevabi 28di.
-
@salomon hak arama yaptım
-
@rk_ eğitim ogretim
-
Alman İngiliz otel sorusu 300 ?
-
DMK ile ilgili işçiler DMK ya bağlı değildi diyordu doğru muydu o?
Bir de hangisi özel hukuka tabidir diye soru vardı?
Temel hak ve özgürlüklerin sınırlandırılması ile ilgili soru vardı -
@rk_ aym üyeleri dedim ben
-
İngilizce kesinlikle geçen seneki sorular değildi.Geçen sene kitapçıkta Ankara üniversitesi ibaresi vardı bu sene sadece Anadolu üni yazıyordu bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.
-
@requ1em bireysel ozgurluk mü ne oylr bir şu yaptım
-
@rk_ ben de fonlanan kuruluşlar dedim
-
@janpi ben de
-
@kaymakam evet 300.
-
Yani hayatımda yüz bin sınava girdim hiçbir sınavda bu kadar ikilemde kalmadım . Her sorunun iki doğru cevabı var bence.
-
Şahsi olarak elenirsem genel kültürden gider
-
@ank3435 aynı fikirdeyim, özellikle Türkçe soruları.
-
Özne sorusunu başta babam yaptım sonra göçmen kuşlar yaptım.
-
@janpi ablam diye bi şey vardı ben onu yaptım
-
FAO İle ilgili soru vardı.
Merkezi Roma, ve açlığı gidermek olanlar kesinlikle doğrudur dedim. TR ne zaman üye olmuş bilmiyorum ama umarım 1947 değildir -
@zz ablam