14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@İrving-Fisher agit pardon
-
@asimetri agit değil diğer şıklar neydi hatırlıyor musunuz
-
@ank3435 avrupa konseyi, avrupa serbest ticaret birliği vardı sıklarda hatırladıgım kadarıyla
-
@vasıflıişsiz evet cevap da avrupa serbest ticaret birligi olacak
-
@beirutde evet maalesef ben yanlış yaptım
-
@İrving-Fisher sağlık olsun hocam yapacak bişey yok. iş İngilizceye kaldı cevapları görmedik henüz ama matematik ve türkçe baya iyi geçti. Gygkden ve İngilizceden çıkar yanlislar tahminim. Bende çok çalıştım bu sınava. Olursa nasip olmazsa nasip değilmiş. Uluslararası kuruluşlara göç sınavında çalıştıgım için bakmamıştım, o kötü oldu.
-
@asimetri hocam pazartesi sorusu vardi hangi gun diyodu onu ne yaptınız?
-
@ank3435 Avrupa Serbest Ticaret Birliği, AGİT, İslam İşbirliği Teşkilatı, Avrupa Konseyi, BM
-
@İrving-Fisher yanlış hatırlıyorda olabilirim. Aklımda kalan şu şekilde. Pazartesi günü 1 ay için 5gündü 3'ü çift güne denk geliyor diye belirtmişti. 26. Gün hangisi? Yanıt olarak perşembe diye bulmuştum.
-
@asimetri bende perşembe buldum
-
@beirutde gecen sene az kişi geçtiğinden 2. sınav iptal edildiyse eğer, bu sene de aynısı mümkün olabilir mi diye sormuştum hocam
-
Arkadaşlar iletişim teorileri ile alakalı kaç soru geldi totalde? (10-11-12) Hatırlayan varsa sayıyı bildiği kadarıyla soruya atıf yaparak yazabilir mi?
-
Bence gecen seneye göre genel kültür zordu gk gy de zordu gecen yıl cok daha basitti bu sene o kısımlar bir tık daha zor İngilizce bir kac tık daha kolay olmus ama bence İngilizcesi olmayan biri için de yine kolay sorular değildi
-
İlk kez bu yıl girdim. Bana göre türkçe ve matematik çok kolaydı. 2 3 soru dışında pek zorlanmadım. İletişim teroileri soruları direk bilgi sorusuydu aöf derslerine çalışanlar çok rahat 10 taneden 8 tanesini yapardı. Diğer 2si çünkü okuduğum notlarda yoktu. Mevzuat sorularıda çok zor değildi geçen yıldan çıkan sorularada bakmıştım anadolu ajansı sorusunun aynısı vardı yine. Mevzuatda detaya girmemişler çalışırken tahmin ettiğim sorular geldi hep. GY VE GK den 10 yanlış bekliyorum. İngilizce belirleyici olacak. İngilizcede çok iddialı biri değilim ama ydsden 50 60 puan alanların çok rahat yaptığını düşünüyorum. Taban puan yine 70 seviyelerine düşer ama yeterli sayıda kişi geçmiştir o yüzden alan bilgisi sınavı bu yıl yapılır.
-
@cbedirhanc Gy kısmı aşırı kolaydı. Gk'de kolaydı ama görece zor yada dikkat isteyecek sorular vardı. Tahminim ingilizce belirler bende Gk ve ingilizceden yanlış bekliyorum, belki birkaç soruda Gy den çıkar. Ama ingilizcem orta seviye ne yaptım bilemiyorum. İngilizcesi iyi olanlar belirler bu sınavın durumunu. Çok kişi iyi yaptıysa sınırda kalabiliriz.
-
@ank3435 avrupa serbest ticaret birliği
-
@zz nasıl öğreneceğiz hangi cevap yanlış soruları da açıklamıyor cevaplarıyla bu konuda nasıl bilgi alabiliriz ?
-
@fuat1907 10
-
@cbedirhanc ben geçen yıl da girdim 67 de kalmıştım. İngilizce gecen yıl zordu fakat ben de bu sene kültürde cok daha fazla zorlandım.
-
arkadaslar itiraz butonuna tıkladıgınızda soru cevapları gorebılırsınız
hatta bazı sorular yanlıs ben 3 soruya ıtıraz etmeyı dusunuyorum bende gorunen a kitapcıgının cevap anahtarı.. siz de bakın ıstersenız .