14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Arkadaşlar kaç puan bekliyorsunuz tahminen şöyle üç aşağı beş yukarı bi taban puanı tahminleri yapalım kendi puanlarımıza göre
-
@siyaset-bilimci cevap anahtarı yayınlanmadan zor hocam bu dediğin. O halde bile söylenen netlerin çoğunluğu doğru olmuyor.
-
Tavuk ve tavşan ile ilgili bir soru vardı matematikte. 19 baş ve 32 ayak diyordu. O sorunun cevabını ne yaptınız arkadaşlar?
-
@rk_ 12
-
hocam iletişim.sorularini hatırlıyor musunuz cevapları yazar mısınız
-
Ingilizcede turn up diye masalı bir soru vardı
-
@gpale turn up hatırlamadım da take up take down lı vardı ben onu take down yaptım
-
@Estevez take down değil take up
-
take up lı şık olacaktı.
Run up diye de bir şık işaretledim ama o soruyu hatırlayamadım.
-
@talozak running out of
-
Atıf sorusunu ne yaptınız? interviewers mi?
-
@meldaguney2 evet evet take up
-
@meldaguney2 biri running out of mu idi
-
Running out of (...time)
take up (yer kaplamak)
suggestions (guidelines sorusu)
donation ( afadlı soru)
whereas ( iki farklı özneyi kıyaslıyordu)
where ( house ... diye devam eden soru) -
Ne zaman açıklanır kiBu sefer inşallah umutluyum güzel sonuçlar bekliyorum
-
Gecen yil 69da kaldim bu yilda 60-72 arasi bekliyorum iletisim kismi batırdı.(ihtimal düşük) hayirlisi olsun.
-
İyi kötü bir sınavı arkamızda bıraktık. Umarım gerçekten hak edenler kazanır ve atanır. İnşAllah sırf bazılarının meclisde tanıdığı olduğu için gerçekten hak edenlerin hakları yenmez.
-
Gecen yil mulakata giren arkadaslar varsa aramizda, mezun olduklari bolumle ilgili mi sorular sordular acaba?
-
Dostlar açıklasın da işimize gücümüze bakalım artık ya Anladığım kadarıyla yazılı sınav ilk kez olacak kafa kafaya verip neyi nasıl çalışacağız güzelce ayarlarız.
-
Anadolu ünü açıkladığı sistemde yanlışımız doğrumuz gösteriliyor mu hangi soru vs .