14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
İİBF
beirutde 83
mia_nur 79
keynesinvarisi 77
fuat1907 76
siyaset bilimci 76
littlefinger 75
ank3435 74
vasıflıişsiz 70
oguzzz 70 -
@Oguzzz 78 iibf
-
@çalıkuşu Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ---- 77
-
Arkadaşlar bu puanlar kesin bir sonraki aşamaya kalma anlamına gelmiyor değil mi? Yani 200 kişilik listeye girebilmek gerekiyor?
Puan; 78 İİBF
-
Ben de 85 iibf
-
@Üretici-Rantı yönetmelikte 70 ve uzeri puan alan başarılı olur diyor demek baraj 70 e düşmüş ki başarı durumu geçti diyor eğer baraj yüksek kapatsaydi 70 ve uzeri alana başarılı derdi. Geçti ibaresi birsonraki sınava girmeye hak kazandınız demektir diye düşünüyorum
-
79 iibf ile geçti yazıyor
-
@sinanyld kendi alanından yani iletişim iler kendi aralarında değerlendiriliyor değil mi hocam.. Birde iletişimci az sanırsam baraj altında kalırsak girebilme şansımız hiç yok mudur?
-
enjoythesilence 5 dakika önce
"Ben buradaki Geçti ibaresinin yazılı sınava katılmak için kesin bir ibare olduğunu düşünmüyorum. MTA müfettişlikte de sonucumda başarılı yazıyordu ama kontenjan sebebiyle hak kazanamadınız diyordu. Orda direkt mülakata gidileceği için hak kazanıp kazanmadığım yazıyordu ama burada Anadolu üniversitesinin tek kıstası 70’i geçmiş mi geçmemiş mi şeklinde bence. Yazılı sınava kesin katılabilecek kişileri iletişim başkanlığı açıklayacaktır. Yazılı sınava katılmaya hak kazandınız yazmıyor sonuç olarak"Arkadaşlar diğer forumdan bir arkadaş paylaşmış, böyle bir durum olursa baraj 70'den kaça çıkar maksimum dersiniz?
-
"Ülkemizi de etkisi altına alan KOVİD-19 salgını sebebiyle İletişim Uzmanlığı Yönetmeliğinin 11 inci maddesi çerçevesinde bir sonraki aşama olan yazılı sınavın yeri, tarihi ve saatine ilişkin bilgilerin de yer aldığı duyuru metni bilahare kurumsal internet sitemiz ve ayrıca hak kazanan adayların sistemde kayıtlı olan e-mail adreslerine gönderilecek olan ileti aracılığıyla duyurulacaktır." Baskanligin sitesinde boyle yaziyor.
-
Geçti yazmasının bir anlamı yoksa bugün sınavın açıklanışındaki amaç nedir, çok saçma değil mi? Madem Anadolu Üni. bir sıralama yapmadı, sadece 70’i geçip geçmediğimize baktı. Öyleyse daha erken açıklanması gerekirdi.
Ayrıca bu sınavlar açıklanmadan yaklaşık bir hafta evvel sınavı yaptıran kuruma liste gitmiyor mu? İletişim Başkanlığı demez miydi “şu puana kadar başarılı, diğerleri başarısız diye belirtilsin” diye.
Geçti yazısını gören yüzlerce kişi umutlandı ve şimdi diken üstünde bir mutluluk yaşıyoruz. Umuyorum ki geçenlerin hepsi bir sonraki aşamaya hak kazanmıştır.
-
@çalıkuşu sonuna kadar katılıyorum. inşallah geçti yazan herkes ikinci aşamaya katılabilir
-
@vasıflıişsiz evet bende ilk öyle düşündüm ancak iletişim başkanlığındaki duyuruya baktığımda biraz kafam karıştı diyebilirim
-
@Üretici-Rantı evet hem forumda hem de sitede yazilanlar benim de hala kafamı karistiyor yarın kurumu arayıp netleştirmek istiyorum durumu
-
@vasıflıişsiz kamuda esnek çalışmaya geçildiği için şu sıralar telefonu açmayabilirler. Ama denemeye değer
-
@Üretici-Rantı doğru ya bı de öyle bir durum vardı
-
İİBF
sefa.turkdonmez 85
beirutde 83
jabs 79
mia_nur 79
Üretici rantı 78
çalıkuşu 78
mrdgn 77
keynesinvarisi 77
fuat1907 76
siyaset bilimci 76
littlefinger 75
ank3435 74
vasıflıişsiz 70
oguzzz 70 -
@keynesinvarisi sefa turkdonmez sosyoloji demisti sanırım
-
@vasıflıişsiz uygunsa aradıktan sonra bize de sonucu iletebilir misiniz? bir sürü kişi aramasın şimdi kurumu. zaten denildiği gibi az kişi çalışıyordur ancak açacaklarını düşünüyorum. icra daireleri dahi açıyorsa
puanım 80 (hukuk) bu arada, umarım geçti yazan herkes geçmiştir zira psikolojik olarak kötü olduğumuz şu günlerde yaptıkları hoş olmaz.
-
Bence 70 alan herkes sınava girecek. Oyle olsa bugun o ifade de on eleme sınavını gecıp basarılı sayılan adaylar arasından sıralama yapılacağı da yazardı