14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@beirutde evet hocam alışkanlık gazı yazmisim
-
Hacı Bayram iibf B blok dışında bir yerde girecek olan var mı ona göre hemen bir sayı tespiti yapalım
-
Şu ana kadar benim duyduğum 3 sınıf var. Zemin kat 6 nolu amfi, 1.kat 105 ve 2.kat 205
-
@siyaset-bilimci benimki zemin kat amfi 1
-
@siyaset-bilimci zemin kat 5nolu amfi
-
@siyaset-bilimci benim zemin kat 4 nolu amfi. Kalacak yer konusunda yardımcı olacak biri var mı?
-
206 nolu sınıf, B blok
-
@siyasalllııı hocam otel bakıyorsanız beşevler, Tandoğan(Anadolu), emek, Bahçelievler çevresine bakabilirsiniz bunların hepsi sınav yerine ya yürüme mesafesi ya da birkaç durak
-
Daha aynı sınıfta olan 2 kişiye rastlamadık inşaallah her sınıfa 1 kişi falan vermişlerdir yoksa sıkıntı
-
@siyaset-bilimci belki sinif kapasitelerini çok dusuk tutmuslardir hocam
-
@siyaset-bilimci 4. Kat 402 nolu sınıf benimki de.
-
Benim de 2. Kat 202 nolu sınıf hacıbayram
-
Pandemi yüzünden sınıflardaki sayıyı da düşürmüşlerdir
-
H.B.V.Ü. İKT. VE İD.BİL.FAK. A BLOK ZEMİN KAT AMFİ 1
-
201 nolu sınıf hacıbayram
-
@siyaset-bilimci 1.kat 105 nolu sınıf , geçen hafta halk bannkası sınavına da aynı yerde girdim ve yine anadolu ünv hazırlamıştım sade birer sıra boşluk vardı yine aynı olur diye düşünüyorum normal sınıf kapasitesinin yarısı
-
@hkt yaklaşık kaç kişi giriyor hocam bir sınıfta
-
Benim sınıf 204. Tüm herkes Gazi İİBF'de girecek anlaşılan.
-
@siyaset-bilimci amfi ve sınıf olarak farklıydı ama benim sınıfımda yaklaşık 15 kişi vardı belki fazlası ama 20yi geçmezdi
-
Benim de zemin kat 5 Nolu amfi ama ben de Halkbank sınavına girmiştim sınıfta 18 kişi falan vardı arkadaşlar bir sıra dolu bir sıra boş olacak şekilde oturduk.