TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları

KPSS A
    mart 2020 i̇letişim uzman yardımcılığı
    167
    2295
    213163
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      sefa.turkdonmez Yasaklı @keynesinvarisi Son düzenleyen:

@keynesinvarisi dostum seni tanimiyorum ama tanimadan cidden cok saygi duyuyorum cabaliyorsun insallah mukafatini alirsin liste konusunda da gerek yok yine 40 50 kisi anca yazar.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        beirutde Son düzenleyen:

ilan metninie bakinca anladigim şu. 10 iibf hukuk aliniyosa 40 kisi burdan mulakata 10 iletisimci aliniyosa 40 kisi burdan .. diye devam eder sanirim. biz iibfciler bu durumda dezavantajki oluruz gibi geliyo sanki de bilemedim

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          sefa.turkdonmez Yasaklı @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde eger sadece puana gore siralanirsa 75 lere anca duser o yuzden sordum hocam bazi bolumlerde sorular belki kolaydir bolum bazli siralanirsa 70 e iner ama masallah bizim sorulara 🙂

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            sbf13 @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde evet hocam 🙂

• B
              beirutde @sbf13 Son düzenleyen:

@sbf13 simdi kac oldu hocam

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • B
                beirutde @sefa.turkdonmez Son düzenleyen:

@sefa-turkdonmez bolum.bazli siralanirsa iibf de mi 70 lere iner hocam

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • S
                  sefa.turkdonmez Yasaklı @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde nacizane tahminim hocam evet

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • S
                    sbf13 @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde 73 74 gibi bir puan oluyor hocam sanırım İngilizceden hatırlayamadıklarımı yanlıs sayıyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • B
                      beirutde @sefa.turkdonmez Son düzenleyen:

@sefa-turkdonmez insallah hocam. bi arkadas muhendislik kismi da zor yazmistu

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • B
                        baykuş Son düzenleyen:

Mühendislik kısmında kendi arkadaşlarımada sordum 70 i geçen yok henüz bizim alan zorluktan ziyade teste uyarlamak zor not bulmak zor ve elektronikçilere bilgisayar mühendisliği alanından soruldu

• shepherd
                          shepherd Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

İlk sınavda 71 almıştım yine sınırdayım, iptal olan sorular kaderimi belirleyecek gibi.

• B
                            baykuş Son düzenleyen:

Barajı kaldırıp sıralama yaparlar mı diye düşünüyordum ama diğer alanlardan çok geçen var sadece bizim için böyle bisey yapmazlar muhtemelen diğer alanlardan doldururlar mühendis kadrolarını

• B
                              baykuş Son düzenleyen:

Ama kurum olarak güçlü ve calisan profili güzel bi kurum mülakata kalacak arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum hayırlısı olsun

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • B
                                beirutde Son düzenleyen:

acaba muhendislik ve sosyoloji bolimlerinden kacar kisi girdi bu sinava

• K
                                  keynesinvarisi Yasaklı @sefa.turkdonmez Son düzenleyen:

@sefa-turkdonmez Allah razı olsun hocam. İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.

• V
                                    vasıflıişsiz Yasaklı @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde geçen senenin asıl kazanan listesine baktim. 29 kişilik kadroda yine 10 İİBF hukuk birlikte verilmiş. Ancak 24 kişi İİBF den 2 kişi hukuktan kazanmis. Ayrım yapmamışlar anladigim kadarıyla. Alan sınavi yapılmadığı için mi böyle olmuş ? Yani on elemeyi geçenlerin çoğunluğu İİBF miydi? Kafam karıştı ama bence bu sene de böyle kadro kaydırmasi yapabilirler

• K
                                      keynesinvarisi Yasaklı @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde Hocam o bölümlerden bize kontenjan kaydırılacak kuvvetle muhtemel. Zaten o bölümleri bitirip de uzman yardımcısı olabildiklerini bilen kişi sayısı çok fazla değil. Ön eleme sınavını da çok kişi geçememiştir. Alan sınavında da bir eleme olacak. Kadro sayısı kadar adayın sınavı geçeceğini düşünmüyorum açıkçası.Şahsi fikrim bu yönde.

3 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • V
                                        vasıflıişsiz Yasaklı @baykuş Son düzenleyen:

@baykuş çok güçlü profili güzel ama hiç şeffaf bı kurum gibi gelmedi bana . Sıralama vs hep belirsiz . Sinir bozucu bı durum bence

• B
                                          beirutde @vasıflıişsiz Son düzenleyen:

@vasıflıişsiz aslinda mamtikli bisey yapilmis .bu sene de iibf puanlari yuksek olursa belki yine diger kadrolara gecis olur

• K
                                            keynesinvarisi Yasaklı @vasıflıişsiz Son düzenleyen:

@vasıflıişsiz Kesinlikle öyle hocam. Her şey çok karanlık

• 1
                                            • 2
                                            • 97
                                            • 98
                                            • 99
                                            • 100
                                            • 101
                                            • 114
                                            • 115
                                            • 99 / 115
                                            • İlk ileti