2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ismail yk dan allah belani versin covid dinleyecek duruma geldim sinavin ertelenmesinden duy tek il tercihi olmasindan.allahim valla atanayim kpss yuzu gormek istemiyorum bu sefer oldu bitti a kaldir dedim yine basa donduk .
-
@atlantiss23 hocam kurum yapmasa bile biz kendimiz dürüstce puanları ve yazacağımız illeri yazsak zaten kurum yapmasa bile biz kendimiz gidermiş oluruzda problemi kimse doğru yazarmi bilmem
-
@adanali01 evet hocam haklısınız. O da bir mantıklı bir yöntem lakin spekülasyonlar da olacağı için güven olur mu bilmiyorum
-
@adanali01 aman hocam hiç o toplara girmeyin, vallahi sonra iller oluşturulan tablonun tam tersi şekilde kapatır ortalık savaş alanına döner tabii, keşke dediğin gibi olabilse, yapabilsek.. ama ulaşamadığımız nice insan olur, çok riskli iş. Cimer etkinliği mantıklı ama ilanın 5 il tercihli olarak revize edilmesi durumu. Çünkü bu şekil bakıyorsun bakıyorsun, öyle bakıyorsun bu kadar
-
@strtmn onu düzelteceklerini bende sanmıyorum hocam vala keşke ankarayi yazacaklar söylesede onunbilsek bari çünkü 90+ kaç ksii yazacak
-
@adanali01 hocam işte hiç belli olmuyor ki herkes ankarayı yazmayı çekinip çok düşük kapatacak..Oyüzden arada kalmış iç anadolu bölgesinden birkaç şehir var aklımda var benim..Ortalama bir puanla kapatır mı acaba diye düşünüyorum 86,5 puanım var ama nasıl olur bilmiyorum belki de 88-9 kapatacak açıkta kalıcam..
-
@bytul benimde vala puanım 90 ama korkuyorum ankarayi yazmayı bi bilsek iste ona gore sizde yol izlersiniz bizde izleriz ama yok iste artık kaderimiz
-
@adanali01 Maksimum 80-85 aralığı olur.
-
@blueberry ağzınızdan bal dalmıyor insallah :))
-
@adanali01 ankara en sonki guy alımında da yüksek kapattığı için herkesin bir tedirgin yapmıstır şimdiden..Bence size gelir ama karar sizin
-
@blueberry Bence iyimser bir tahmin olmuş.
-
@blueberry hocam ama 90 +olanlar ankara diyor bir iki kişi gördümde ama yinede sanki hepsi ankarayi seçecek gibi geliyor iste churcill felan atandı heralde duy yazmaz heralde
-
Ankarada guy sınavı için 350 kişi çağrılmıstı ve 84.5 puan yani 900. Sıralamalara kadar ankara gelmişti. Bu da oluyor ki ankara icin çağıracakları kişi sayısının 3 katı içinde yer almak güzel bir ipuçu verebilir. Ankara şuan 80 kişi çağırıcak ve 240. Sıranın puani içinde yer alan herkesin şansı var bence. 80-85 sıralaması ise fazla iyimser , 90+ puan alan kişilerin tedirginlik yaşayıp ankarayı yazmaktan vazgecicek halleri yok neticede.Diğer iller içinde aynı mantıkla hareket edilebilir hepimiz için hayirli neticeler olur insallah
-
Sıralaması 5000 lerde olan birinin şansı var mıdır acaba?
-
İnşallah mülakatı şubatta olurda süreç uzamaz daha fazla.
-
@ekonometrist eğer güzel zar atıyorsan neden olmasın
-
İstanbul , ankara , antalya gibi yerler 90 üstü mü olur yoksa 88-89 gibi puanlara gelme ihtimali var mı arkadaşlar siz neler düşünüyorsunuz . Yönlendirme olmadan fikir danışma amaçlı soruyorum?
-
@hunter28 vala hocam Tercihini yapda 90 üstü arkadaşlar yazsa nereyi yazacağını zaten yüksek puanloiarin çoğu burda bizde ona gore tercih yaparız 87 almış 85 almisnkiside ona gore yazar kinoda dışarda kalmaz kurum gidermiyorsa biz gidermeliyiz adaletsizligi
-
@adanali01 o iş tutmaz arkadaşım ben de isterim öyle olmasını ama mümkün değil. Sözüm meclisten dışarı tabiiki burdaki arkadaşlar için demiyorum da tercih zamanları değişik üyeler türüyor puanlarını doğru ya da yanlış bilemeyiz aynı şeyleri yazıp duruyorlar. Burda denilenlerin tam tersi de çıkabilir. Guy tercihleri nispeten tuttu 5 şehirden dolayı ama tek şehirde olası şeyler değik pek
-
Tek tercih olması ve il bazında alım sayısının azlığı sebebi ile puanları kestirmek imkansız. Cidden nasıl bir yol izlenecek hiç kestiremiyorum. Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz arkadaşlar tavsiye verebilecek var mı ?