TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

KPSS A
    2020 defterdarlık uzman yardımcılığı alım
    507
    5997
    1052480
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      miraculumd42 Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu ilandaki illerin birinden mülakatta başarılı olanlar neye göre hangi ilçeye gideceği belli olucak ?

Duha 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Duha
        Duha @miraculumd42 Son düzenleyen:

@miraculumd42
        yanlış hatırlamıyorsam ilanda sözlü sınav puan sıralamasına göre tercih hakkı verileceği yazıyordu.
        tam bilgi için ilana bakabilirsiniz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • K
          Keynesin Faizi @Muhalba Son düzenleyen:

@muhalba, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

5 yil çalışma zorunluluğu var bunu unutmayıp tercih yapmak gerekir. Doğudaki o ilçelere bi bakın örneğin, yapabilir misiniz 5 yil? Soba yakabilecek misiniz, soğuğuna dayanabilecek misiniz? Çoğu yerde yemek sipariş vereceğiniz yerler bile kısıtlı(hatta yok) uygulamadan baktım.

Hocam yazdıklarınız inanın çok doğru kendi ilçemden örnek veriyorum geçen sene kaymakamlık denemesi almışım 17 güne geldi kargo , sınav oldu bitti sorular gösterime açıklandığı gün denemeler geldi :))

Yemek siparişini okuyunca güldüm aracı uygulamaları unutun yemek çağırma filan pide var yerseniz sipariş pek denemedim bilmiyorum :))

Soğuk konusunda da ilçelerde şöyle durum var çok soğuk ya kütüphaneye ya kahveye öyle starbuck filan burda hayalin ötesi 🙂

Bunları yazmamın nedeni sizi korkutmak değil gerçekler böyle doğudaki çoğu ilçe aşağı yukarı aynı.

İnanmıyorsanız doğuda ilçelerde yaşayanlara sorunuz 🙂

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler...

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • 1
            125478 @Keynesin Faizi Son düzenleyen:

@keynesin-faizi İlana çıkan bir ilçede çok uzun seneler yaşadım. İlçeye bim-a101 3-4 sene önce gelmişti. Gerisini varın siz hesaplayın. 😅

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • B
              Blueberry Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

İlçe sıralaması da yapılacak mı tercihte?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                poncik @Blueberry Son düzenleyen:

@blueberry guy a başvururkenki gibi olu heralde önce il sonra ilçeler

• sedatinho
                  sedatinho Son düzenleyen:

Bütün ilcelerde ayni problem var. Hic farki yok birbirinden. Insanlari yönlendirmeyin. Yok soba yakamazmis da, yok bilmem neymis de. Illaki birileri gidecek oraya ve illaki dogalgaz olmasada merkezi isitma sistemi var artik heryerde. Fuil oil veya komurle calisan sistemler var. Insanlari kandirmayin. Kendinize saklayin manüpilatif fikirlerinizi

Duha Muhalba 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                  • Duha
                    Duha @sedatinho Son düzenleyen: Duha

@sedatinho
                    kömür vardır da fuel oil kullanılan yerler var mı hala. çocukluğum geldi aklıma duygulandım. apartmanların altındaki kazan daireleri 😢 bizim binada da fuel oil kullanılıyordu. çok amaçlıydı kazan daireleri. ekmek yapan bile olurdu.
                    hey gidi günler..

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • S
                      sherlock @Duha Son düzenleyen:

Önceden bu alıma il tercihi yapmadan mı başvuruluyordu sadece taban puanlar var gördüğüm kadarıyla il falan yok hangi il kaçla kapatmış diye yok değil mi

EsTerGon Kalesi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • EsTerGon Kalesi
                        EsTerGon Kalesi @sherlock Son düzenleyen:

@sherlock evet il tercihi yapılmadan başvuruluyordu.

• Muhalba
                          Muhalba @sedatinho Son düzenleyen:

@sedatinho
                          Şu linç kültürünüz batsın diyorum, başka ne diyim size 🙂 tekrar okumanızı tavsiye ederim.

Herhangi bir il bile belirtmedim, oysa 78 il tercihimiz var? Öyle bir gayem olsaydı şurada böyle derdim.
                          Sadece her şeyiyle araştırılıp öyle tercih yapılmalı dedim.
                          "Manüpilatif fikirleri herkes kendine saklasın" kısmına katılıyorum.
                          Herkes kalbinden geçen yeri yazsin, kimseyi dinlemesin.

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
                          Cengiz Aytmatov

• T
                            tozkok Son düzenleyen:

HMB duyurular sayfasında deftardarlık ilanını göremedim ben

Duha 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • Duha
                              Duha @tozkok Son düzenleyen:

@tozkok
                              https://www.hmb.gov.tr/duyuru/defterdarlik-uzman-yardimciligi-giris-sinavi-duyurusu

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • T
                                tozkok @Duha Son düzenleyen:

@duha çok şükür 🙏🏻☺️

• L
                                  lıvıngzeus Son düzenleyen:

Kimseye güvenmeden doğu falan farketmeden yazın arkadaşlar sonra pişman olursunuz kosgeb de 90 alıp keşke doğu yazsaydım diyen arkadaşlar oldu nerenin kaçla kapatacağı pek tahmin edilebilir değil ancak puanınız kritikse doğu yazmak her zaman gelmesi daha yüksek ihtimal olur ...90 alıp açıkta kalmaktansa doğu yazar giderim çalışırım mantığındayım ben ...öğretmenler hiç düşünmeden doğuya gidip hizmeti tamamlayıp batıya geçiyorlar..işsiz kalmaktansa doğuda çalışmak çok daha mantıklı a101 bim olmasa ne olur ki zaten çalışacaksınız haftasonuda konsol oyunu pc oyunu zaman geçiyor her türlü zaten

mrvguy 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • mrvguy
                                    mrvguy Son düzenleyen:

Bu karadeniz ve guneydogu bolgesini hic kimse konusmuyor.? Bende de acaba talep mi yok oralara dusuncesi hakim oldu😁 herkes dogu bati konustu bi o bolgeler konusulmadi🙄supriz kapatir miki valla su tek il ne kotuymus yemin ederim ne vardi iki tercih koysaydilar valla millete zulumden baska bi sey degil.

L S Duha mrvguy 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • L
                                      lıvıngzeus @mrvguy Son düzenleyen:

@mrvguy başvuru başlasın o bölgeyi yazacak olanlar kötülemeye başlar hemen ...çok yağış var heyelan olasılığı yüksek fındık pahallı falan diye.....

• S
                                        sherlock @mrvguy Son düzenleyen:

Ben şahsen (puan da belirtmim yer de belirtmim) 2 3 kişilik yerler daha mantıklı çoğu kişi 5 10 kişilik yerleri yazar garanti diye bence yani 2 3 kişilik yerler düşük kapatabilir 5 10 vb. Alım olan yerler garanti görülüp yüksek kapatabilir.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Duha
                                          Duha @mrvguy Son düzenleyen:

@mrvguy
                                          ben düşünüyorum kastamonu ama emin değilim

• D
                                            DüdüklüTencere2 Son düzenleyen:

başlıkta olabilecek tüm bakış açıları var 😄 işinize geleni seçin beğenin alın

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 63
                                            • 64
                                            • 65
                                            • 66
                                            • 67
                                            • 299
                                            • 300
                                            • 65 / 300
                                            • İlk ileti