2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
2020 Guy taban puanları sizi yanıltabilir.
Doğu yüksek sürprizler olabilir , garanti anlayışı.
Batıda da düşük sürprizler olabilir ,korkup yazmayanlar.
Detaylı analizi yakında yapacam.
78 il tavan ve taban puan aralığını çok açacak.
-
@bytul 76 nın şansı nedir hocam
-
@duy-profesoru Güzel nick.
-
@duy-profesoru bu işin analizi yok 78 il nereden baksan 15000 başvuru olur en az. 1,10 arası alım sayılı iller. Ya nasip en iyi analiz.
-
@duy-profesoru, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
2020 Guy taban puanları sizi yanıltabilir.
Doğu yüksek sürprizler olabilir , garanti anlayışı.
Batıda da düşük sürprizler olabilir ,korkup yazmayanlar.
Detaylı analizi yakında yapacam.
78 il tavan ve taban puan aralığını çok açacak.
Bu arkadaş da 1 saat önce katılıp ilk yazdığı yorum bu.İnsanları yonlendirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz acaba.
Ayrıca forum yöneticilerin buna bir çare bulması gerekiyor her üye olan manipülasyon,trolluk vb yapacaksa işimiz var. -
@samett hocam teşekkür ederim cevabınız için. İnsan hem fikir almak istiyor hem de etkilenmemek istiyor yani çok fazla manipülasyon olunca güvenemiyor da. Tek istediğim İstanbul ama gelmeyecek diye yazamıyorum alternatif herseyi düşünüyorum
-
@duy-profesoru 2020 guy taban puanları dikkate almadım tabiki daha neler.2018 mesela.Tek il tercihinin olduğu yıl
-
P3ten 85 alıp atanmak mı daha zor ilçede duy olmak için alan kasıp belkide listeye girememek mi?Duy düz memur diyenler ne diyecek acaba?
-
Arkadaşlar genele hitap ederek yazıyorum kpss alan öğrencilerinin en azından bu başlığı takip eden bütün arkadaşların belirli bir zeka kapasitesine sahip olduğunu düşünüyor ve buna inanmak istiyorum o yüzden yok ben analiz yaptım iller şöyle olabilir yok doğu böyle batı şöyle kapatabilir gibisinden söylemleri lütfen zeka süzgecinden geçirip bu gibi yorumların asla gerçeği yansıtamicağını düşünün rica ediyorum burda herkes cıkar birşey söyler iller hakkında puanı hakkında mümkünse bu tarz oyunlara gelmeyiniz kaç defa söyledi herkes guyda da içinizden neresi geçiyorsa orayı ya nasip diye tercih edin bunun dışından söylenen herşey boşa konuşmaktır
-
Burda bir arkadaş yazmış mesela bn illere bakıyorum ilçelerin görsellerine bakıyorm goggle dan diye gayet mantıklı bir yol mesela araştırın ilçe merkezine kaç km seçeceğiniz ilçeler gerekirse face de illerin bazı gruplarına üye olun sorun soruşturun eğer kendi ilinizi tercih edecekseniz dahi ilçeleri imkanınız varsa ziyaret edin yani bunun gibi mantıklı yollar izleyerek ilçeler hakkında fikir edinin burda kim bir şehir hakkında şu puanla kapatabilir dese yalan söyler ciddi anlamda bir yorum yapmak imkansız heleki 78 il ve 2/3 kişilik 1 kişilik kadrolarda tel il tercihinde yani Allah aşkına kimseyi dinlemeyin sonuç olumsuz olsa da en asından kendi yüzünüzden olsun başkasının yönlendirmesi yüzünden değil
-
Mesela ben GUY tercihi yaparken Bursa’nın ilçelerine bakmıştım. DUY’da yine iki ilçe var. Rica ediyorum netten bir bakın fotoğraflarına. Köy gibi yer. Elbette yaşanır iş olsun memleketin her yeri bizimdir. Öğretmen olsak daha kötü yerlere gideceğiz. Hatta nasip olur da kaymakam olsak bu yüzüne bakmadığımız ilçelerde olacağız. O yüzden yaşanmaz denilmeden her yer seçilebilir. Birilerinin kötülemesine bakılmadan kendimiz araştırmalıyız. Yaşayacak olan biziz.
-
@samett Aynen katılıyorum. Merkezi kadıköy ilçeleri sultangazi tabiri caizse. Insanları yanıltma denmesin diye söylüyorum. Memleketim Çanakkale:)
-
Ne konuşuluyor diye bi bakıyım dedim güzel manipülasyonlar konuşulmuş lütfen dostlarım aklınızda olan yeri yazın kimsenin dediğine inanmayın bana göre bütün ilçeler aynı ne Doğu ne Batı fark etmiyor herkes işsiz çünkü yazan insanlar bunları düşünmez sonra pişman olursunuz başvurular bitene kadar buraya bakmayı bile düşünmüyorum
-
Müsait bir zamanda Gökçeada ile ilgili topladığım bilgileri paylaşacağım. İnşallah buna gerek kalmadan istediğim yere atanmış olurum ama şahsen aklımda üç yer var biri burası.
-
Abi burası ne hal almış böyle ya gözlerime inanamıyorum. Herkes bir duyar kasma derdine. Kardeşim herkes kırıcı olmadan seviyeli bir şekilde tartışabilir ne var bunda. Yok puan yazmayın yok öyle demeyin yok şöyle demeyin. Forum arkadaşlar burası bilgi alışverişi yapılabileceği gibi bazı konularda tartışmalarda olabilir yani seviyeli bir şekilde abartmayın lütfen. Millet ileti yazmaya korkuyor ya hep bir tarafa çekiyorsunuz.
-
Arkadaşlar ne analiz ne bir çalışma taban puanlar hakkında hiç bir şekilde bir fikir vermez gerçekten kaderimize razı olup içimizden gelen yeri yazacağız olay tamamen bu tek bir fikir yürütülebilir çok uç doğu illeri ve bunların ilçeleri gerçekten herkesin pek ayağının gitmeyeceği yerler gibi bu iller bir nebze düşük kapatır diye düşünüyorum herkesin hakkında hayırlısı...
-
@eomer tek çaresi burda yapılan manipüle edici konuşmaları analiz dedikleri sözleri kimse dikkate almaması lazım başka çözümü yok gibi hocam biz ne kadar desek de burası bu kadar şurası şu kadar kapatıcak demeye devam edicekler gibi
-
@hayırlısıı bu konuda kasıtlı olarak il muhabbeti yapmak isteyenler var.Böyle devam ederse foruma girmeyi düşünmüyorum.Burada böyleyse Face'de durum nasıldır Allah bilir.
-
@adam-keeynes Bu yıl ve önceki yıllarda farklı hesaplar açıp burada insanları manipüle ettiler. Daha yakın zamanda KOSGEB başlığında da denedi birisi. Bu tepkiler bu yüzden normal.
-
Bu kadar çok ilin olduğu ve sayıların az olduğu bir ilanda belli puanları almış ve belli kapasiteye sahip olduğunu kanıtlamış insanların buradan etkilenmemesi gerektiğini ve belli merkezlerin yüksek kapatıp belli yerlerin süpriz yapacağını az çok tahmin etmesi gerekir ve puanına göre kendisi bir karar vermesi gerektiğinide bilmesi gerekir, manipüle ettiği kabak gibi ortada olan şahıslardan etkilenenlerin bu kadar saf olmaya ve sonradan ağlamayada hakkı olmadığını düşünüyorum