2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@duy-profesoru daha başvurular bile bitmezken mi?
-
Resmen Gonya yolundayım. Bi gidip bir geliyor aklımdan
-
@duy-profesoru hocam mulakat icin kaynak aldiniz mi ozel olarak acaba
-
@duha hocam vala maliye bakanlığı saçmalamaya başladı adam vatani görevini yapıyor mülakata giremez oluyor askerde olanlara yardim etsin vala ne kadar sınır olurdum
-
@adanali01
o arkadaş en son kabul edilmediğini söyledi diye hatırlıyorum. direkt kurumu aramıştı. daire başkanına iletmişler durumu olmaz demiş sanırım.
biraz süre geçti ama üstünden. tekrar aramış mıdır ya da dairenin kararı değişmiş midir bilmiyorum. o nedenle benzer durumda olanlar varsa doğrudan kurumu arayıp oradan bilgi alsalar daha iyi olur.
hmb yi arayıp personel daire başkanlığına bağlanabilirsiniz. -
@duha aradım sınav başvurusu için bir yere bağladılar. kadına izah ettim kılavuza göre başvuramıyor diyor eğer başvurursa yanlış beyan olur mülakata giderse yanlış beyandan eleyebilirler dedi. ne yapacak bilmiyorum ama başvurmayıp kaçırmaktansa başvurmak daha iyidir belki elemezler ki mülakatın ne zaman olacağı belli değil.
-
Ben anlamıyorum neden askerde olanların başvurularını kabul etmiyorlar? Daha önceden bunla alakalı bir dava açıldı mı?
-
@ayşik
yanlış beyan kısmı sakatlık doğurabiliyor işte hocam. sadece elenme söz konusu olsa belki riske girilir ama başvuru metninde sanırım ek yaptırım uygulanabilir durumu var yanlış beyan nedeniyle. kurum uğraşır mı yoksa sadece eler geçer mi bilemiyorum. karar sizlere kalmış tabi ki. -
@beyaz-fil insanları zora sokmak sadece. @Duha bakalım kendisi ne karar verirse. teşekkürler yine de
-
Arkadaşlar siz referans kısmına ne yazdınız boş da geçemiyoruz . Tanıdık birini yazabilir miyiz
-
Arkadaşlar aranızda
” Samsun “yazacak olan var mı ? Neden hiç bu şehirden söz edilmiyor yüksek mi kapatır ki
-
Başvurumuzu yaptık Allah utandırmasın
-
@miraculumd42 ben ve bir arkadaşım yazdık, bana özelden yazan 4 kişi daha var.
-
Çanakkale çok dikkat çekiyor Guy'daki İzmir gibi puanları uçacak gibi duruyor herkes oraya dikkat çekiyor hayırlısı bakalım
-
@miraculumd42 biz 4 arkadaş son güne bıraktık, arkadaşımla ben sayıştay yazılıya hazırlanıyoruz. Mecburen memleketimiz Samsun yazacağız.
-
@belgaz yok hocam bence bilerek yapıyolar ama doğu uçacak bu alımda batı düşük kapatcak
-
@sherlock Hocam eski mesajlarınızda manipülasyonlar başladı demişsiniz ama aynısını şu an siz yapmıyor musunuz?
-
@calikusuferide o zaman 10 kişi kafadan forumdan desene, geriye zaten 10 kişi kalıyor.
-
Ben ve bilmem kaç arkadaşımcılar sahnede yine
-
ben ve 5 arkadaşım 105 puanla nasa ilanını bekliyoruz gelirse mars yazacağız ulaşım falan kolay diyolar