2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gulcan ben düşünüyorum hocam
-
Arkadaşlar karabük konusunda kesin karar veren varmı ya da telegram, face grupların da konuşuldu mu
-
Ticaret müfettişe 40 kişi katılmamış. Aynı saiklerle duy'a başvuru yapanları, yapacakları Allah'a havale ediyorum.
-
@strtmn
40? dış ticaret sınavına 40 kişi girmemiş yani. bilgi kesin mi hocam? -
Kastamonu veya Bartın düşünen var mı
-
@strtmn tatmin ediyorlar kendini herhalde insallh bu na gitmeyipte sirf egosunu tatmin edecekleri ben de allaha havale ediyorum cogu kisinin hakkina girerler .
-
@duha malesef doğru hocam...
-
@duha
sınava giren bir arkadaşın şu an dediğine göre 52 kişi konuşuluyormuş. yok artık ya. 100 kişi giriyordu zaten dış ticarete. yarıdan fazlası gitmediyse gerçekten hakkımı asla helal etmem haklı mazereti olmayanlara. 1 puanla dış ticaret listesi kaçtı. allahtan diğer 2 sine girebiliyorum. yazık gerçekten. sonuçlar açıklanınca net olarak görürüz. -
85 puan ile Samsun’u tercih ettim allah utandırmasın.
Gelir gelmez bilemem ama şükür ki burdaki gibi aşağılık aldatıcı insanlardan olupta yalan yanlış yanıltıcı yorumlar yapmadım.
İş bulunur ama karakter bulunmaz arkadaşlarŞimdiden herkese mülakata kalırsak başarılar dilerim .
( isteyene başvurumun fotoğrafını gösterebilirim herkese de aynı yürekten davranışı göstermesini beklerim ! Öyle ben ve 4 arkadaşım yazdık diyenler özellikle bunları kanıtlamalı !)
-
@ahmethasan032 dostum gercekten tum samimiyetimle bisey soracam sana. Soylediklerin tamamen dogru olabilir buna bisey demiyorum. Dogru olsa bile senin bunu burda paylasman, oralari yazmayi dusunen insanlari ya da yazan insanlari kotu etkilemen ne kadar ahlaki bi durum. Birak abi tum yuksek alan arkadaslarin orayi yazsin sen neden yonlendiriyosun insanlari. Kendi icinde kalsin bu amacin gercekten insanlari mi korumak. Eger oyleyse yapma Allah askina. Herkes nasibini yasar ne bi eksik ne bi fazla
-
-
@hoplesss kesinlikle haklısınız Hocam. Bu açıdan bakmadım. Yorumu silmek daha mantıklı olacak kimsenin görüşünü etkilemek istemem.Yorumunuz icin size de
Teşekkür ederim Hocam -
@guymaliye düşündüğüm iller arasında
-
Merhaba arkadaş bu ilana telefondan başvurulabiliyor mu? Fotograf yüklemede sıkıntı oluyor yapan var mı acaba
-
@ahmethasan032 anlayisin icin sagol dostum. Bu donemde daha hassas olmamiz lazim
-
@bırakbuişleri Bilgisayar yapilicakmis hocam bende aynı hataya düştüm
-
@duyolurbukızz Anladm teşekkür ederim hayırlısı olsn bakalım
-
Puanı 85+ olup doğu yazan ne çok kişi var. KOSGEB'den yüksek kapatacak bu gidişle.
-
İç Anadolu Kastamonu, Nevşehir falan yazan yok mu? Hiç konuşulmuyor.
-
@blueberry doğu mu yazdılar doğu yazmış gibi mi gösterdiler hocam