@abbaskara aynen milleti dogudan caydirmak icin iyi taktik. Şunu bile duy la kiyasliyosun ya pes
hoplesss tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar ben tam olarak anlayamadım. Bilgilerimi kaydet ve yazdır dedikten sonra çıktıyı alıp modüle yükleyiniz falan diyor. Çıktının üzerinde imza ve tarih bilgileri falan da var ne yapacaz tam olarak bilen var mı? Tarih ve imza atıp başvuru formunu tekrar sistememi yükleyeceğiz?
-
@ahmethasan032 anlayisin icin sagol dostum. Bu donemde daha hassas olmamiz lazim
-
@gencbiraday kardes helal olsun dedigin oldu harbi:)
hoplesss tarafından gönderilen son iletiler
-
@gencbiraday kardes helal olsun dedigin oldu harbi:)
-
Özelden paylastim sizinle
-
@crn123 telegram grubumuz var katil istersen.
-
@bahriyelii61 ben en son anket kapanmadan once saydigimda 156 kisi 95 uzeri oylamisti bu imkansiz bisey siralamaya aykiri yani belli ki sabote edildi oylama. Bi de dostum nickinin sonunda 61 gorunce merak ettim Trabzon mu yazdin:)
-
@ahmethasan032 anlayisin icin sagol dostum. Bu donemde daha hassas olmamiz lazim
-
@ahmethasan032 dostum gercekten tum samimiyetimle bisey soracam sana. Soylediklerin tamamen dogru olabilir buna bisey demiyorum. Dogru olsa bile senin bunu burda paylasman, oralari yazmayi dusunen insanlari ya da yazan insanlari kotu etkilemen ne kadar ahlaki bi durum. Birak abi tum yuksek alan arkadaslarin orayi yazsin sen neden yonlendiriyosun insanlari. Kendi icinde kalsin bu amacin gercekten insanlari mi korumak. Eger oyleyse yapma Allah askina. Herkes nasibini yasar ne bi eksik ne bi fazla
-
@abbaskara aynen milleti dogudan caydirmak icin iyi taktik. Şunu bile duy la kiyasliyosun ya pes
-
@sena61 pardon o zaman nickleri karistirmisim:) umarim hakkimizda hayirlisi olur ben de Trabzon yazdim yolladim
-
@sena61 sena hanim siz guy degl misiniz. Ben de trabzon yazdim