2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@supplyside, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Ben ve bilmem kaç arkadaşımcılar sahnede yine
Foruma 2 gün önce üye olmuş 4 kişi ona nereye yazacağını söylemiş.İnanılmaz
-
@düdüklütencere2 Hayırlı olsun.
-
İibfliler neden iflah olmuyor ? neden birlik olamiyor ?neden sosyal medyada aktif değil ? Bürokratların çoğu iibfli neden yardimci olmuyor ? sorularına cevap arayan arkadaşları bu ve bunun gibi başlıklara davet edin..
- Bugün Atanmak için fake hesap açanlar yarın devlette uzman olucaklar vayki ülkemin haline
2)Bugün burda milleti kandırmaya çalışanlar yarın rüşvette yer, adamda kayırir , yolsuzlukta yapar kimse kusura bakmasın...
3)Ve Herkesin unuttuğu birşey var.. Herkes nasibindeki yere gidicek. valla nasibinde varsa yel olur sel olur yinede gider atanırsın.. Valla nasibinde yoksa yel olur, sel olur , burda 50 tane hesap açsanda atanamassın..
-
Kimse burda iki üç kişiyi kandırdim, vazgeçirttim gibi heveslere kapılmasın bu ilana basvurucak en az 3.000 kişi var , böyle küçük ve kurnaz hesaplar yapanlara gerceten çok üzülüyorum. he zaten bunlara inan yoktur diye düşünüyorum yani umarım yokturr....
-
Son olarakta atandiktan sonra buralara uğramıyolar sosyal medyada destek vermiyolar diye kızdıklarımız sitem ettiklerimiz varya işte onlarada kızmayın. kimse kusura bakmasin bunca şey olduktan sonra kimse dönup bakmaz arkasınaaa.... Vesselam
-
@beyaz-fil hocam ben il söylemiyorum farkındaysanız yaratılan algı hakkında tahmin yapıtyorum
-
Ya bırakın arkadaşlar kim ne manipülasyon yaparsa yapsın içinizden gelen yeri yazın puanınız üstündeyse ezersiniz altındaysa kaderinize artık korkmayın içinizden geleni yapın Allah kerim ...
-
Gotham'da kiralık evden daha büyük sorunlar var. Polis karakolu basılıyor; toksik zehirle insanlar çıldırıyor falan. Mutantlar, Penguen, Falcone ailesi, Fish Mooney, Batman falan acayip acayip olaylar. Ne can güvenliği var ne de huzur. Ekmek almaya çıkarsınız durduk yere 3 kolunuz olur olur. Yazacak varsa ona göre yazsın. Ben ve 2 arkadaşım aşırı iyi puanlarla orayı yazdık. Arkadaşlarımdan biri Falcone ailesinden. Yazacak olursanız bunu da düşünün. İyi forumlar.
-
@gencbiraday
Hocam elbet ki isteyen istediğini yazsın, isteyen kaç puanla nereyi yazacağını yazsın, isteyen şehir-puan analizini yazsın.. Bunların hepsi manipülasyon olmayacağı gibi hepsi samimi de olmayacaktır.Ama bırakın bizler de arada bir bunun manipülasyona sebep olacağını yazarak telkinleyelim.
Evet, burada herkes belli bi yaşa gelmiş, belli yollardan geçmiş insanlar, ancak; bilinçaltı öyle bir şey ki bazen yalan dolan olduğunu bile bile ister istemez farkında olmadan etkilenebiliyor.
O nedenle arada bir manipülasyon ihtimalini telkinlemekte fayda var.
-
@onuktekin
yalnız harbi temiz sıyırdık -
@sherlock yoo tabi il söylemediyseniz hiç önemli değil hocam. Ama böyle de doğu illerinin tamamından çekindik il söyleseniz daha iyiydi
-
@düdüklütencere2 Yani başlıklara bakıyorum da virüs beyne de dokunuyor galiba ne biliyim
-
@onuktekin
yeni bir forum mutasyonu -
@pisagor Bu hayattaki en büyük duam Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ben kimsenin kalbinden geçeni bilemem ama,tek bildiğim kimisine dua kimisine beddua ediyor oluşum... -
@gören hocamm benim söylemimmle çekinceksen tercih yapmayın bence bir tek sana mı dokundu şu yazdıgım millet neler yazıyo yok şurayı tercih edenler kimler diyen var gidin oraya yazın
-
@calikusuferide cevap için çok teşekkür ederim ama hocam ben insanlara karşı güvenimi en çok bu forumdaki olaylardan dolayı kaybettim pek inanasım gelmedi ama ne yalan söyleyim
siz ve 4 arkadaşınız inşllah sayıştayı kazanır ne deyim.. -
Sizce siyah takım elbise mi yoksa mavi mi ?
Başvuru sayısı belli mi ?
-
Basvuru bittikten sonra mail e herhangi birsey geliyor mu?
-
Artvin'den Kars'tan Iğdır'dan Bakü'ye gitmek Ankara'ya gitmekten daha kısa sürüyor galiba. Batum daha yakın örneğin. Tatillerde fena olmaz sanki. Var mı buralarda yaşayanlar?
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Artvin'den Kars'tan Iğdır'dan Bakü'ye gitmek Ankara'ya gitmekten daha kısa sürüyor galiba. Batum daha yakın örneğin. Tatillerde fena olmaz sanki. Var mı buralarda yaşayanlar?
Manat, Gürcistan Larisi bizim paradan değerliymiş. Bu bir miktar üzdü. Ama Avrupa gezisine göre maddi olarak daha avantajlı.
-
Nerdeyse her il - ilçeye baktım kendimi biliyorum köy gibi yerlerde yapamam kafayı yerim yazdım bi yer batıdan gelirse gelir artık . Allah öğretmenlerin yardımcısı olsun valla köy gibi yerlere gidip orda eğitim veriyorlar çok zor iş , ben yapamam yani . Bu da gelmezse artık elimizde tek guy kalıyor artık onun için çabalayacağım.
-
@hunter28 ben de oyle dusunuorm hocam sirf atanmak icin degil de yasayabilecegim bir yer olsun 5 yil kalacagiz ne de olsa eger gelmezse de zaten agustosta bi daha sinava gerecegiz ne kaldi ki surda ,90 ustu alıp kafa rahat il tercih ederiz hic degilse