2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ahbe hazine maliye bakanlığı , seçim takip eder gibi anket takip ediyoruz, ne hallere düşürdün bizleri.. Benm tercih yaptığım il anadolu ajansi gibi yemin ediyorum. neyse nasip
-
https://forms.gle/D9DZFT3nbPA74baGA TOKAT yazanlar özelden mesaj atabilirler.
-
Google anketi olduğu için oturum açmak için mail isteyebilir ama direkt girdim.
-
anket gayet başarılı olmuş emek veren zamanını harcayan arkadaşlara teşekkür ediyorum kendi adıma.
illerden ilk veriler gelmeye başlamış ben de ankara 1. bölgeden adayım. çıkacak sonuçlara saygımız elbette sonsuzdur.
herkes için hayırlısı olur umarım. -
Ankete katılım şimdiden 347 oldu ne kadar çok katılım olursa o kadar iyi sonuç analizi yapılabilir
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
DUY için sadece bir ili tercih edilecek. Anketin en aşağıda gönder tıkladıktan sonra hem kendi ilinizi hem de diğer illeri görebilirsiniz. Anketi bağlantı metninde ulaşabilirsiniz bağlantı metni
-
Anket katılımı çok iyi gibi duruyor sayı ne kadar çok artarsa o kadar yakın tahmin yürütülebilir
-
Ankara, Es Es, Kastamonu, Çanakkale, Trakya ve Ege tarafından bir il yüksek kapatır. Diğerleri normal düzeyde olur görünüyor.
-
@gürkan35 bilecik icin 5 oy verilmis 3 tanesi 80/84 1 tene 85/89 digeri 79 alti yani 82,83 lerde kapatir gibi bence
-
Sonunda bitti kurtulduk. Anket falan yapmayın hiç gerek yok tam bir kumar yav. Şu süreç bitene kadar bu başlığa girmeye korktum.
-
@guyguy26 Anladım hayırlısı bakalım:)
-
Anket çok iyi hazırlanmış. Katılım baya yüksek. Yüzde 90 sonuçlarda bu ankete yakın gelecek.
-
@qalimer007 şu an katılım 500 eğer 2 bin olursa bu dediğiniz büyük ıhtimal olur hocam
-
@ynsss4 evet öyle. Bir 500 daha eklenirse netleşir aslında geri kalan 500-1000 eşit dağıtır nihayete erer bu şekilde 2000 olmasa da.
-
87 puanla urfa yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
şimdiki sonuçlar bile tercih ettiğim ile giremeyeceğimi gösteriyor
-
Sandıktan çıkacak oyları heyecanla takip eden milletvekili adayı gibi hissetmekte varmış kaderde çok şükür ( birazda iyi tarafından bakalım
-
@hayırlısıı anadolu ajansından bir sonuç gelmedi daha bunu neye bağlıyorsunuz
-
500 küsür katılım var bugün 1000 görür bu anket telegram gruplarında da dolaşıyor. Hemen hemen sonuçlara yakın tahminleri görürüz umarım. Hepinizin hakkında hayırlısı olsn
-
@ynsss4 İzmire dönelim hemen evet izmire bir bakalım