2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Silinmiştir
-
@ztrkrdvn en üzüldüğüm konu bunları yapan kişilerin memur olma niyetleri . Ufacık bir meselede bile insanları kandırma yoluna gidiliyorsa vay halimize.
-
Arkadaşlar bitlis yazan var mı?
-
Bu ankete güvenenleri gördükçe umudum dahada yükseliyor :))))
-
arkadaşlar bu anket her türlü işe yarar. sonuçlar aşırı manipüle edilmiş çıksa bile bu tür etkinliklerin faydalı olmadığını kanıtlamış oluruz bizden sonra sürece girecek arkadaşlara forum arşivinde kalır bu başlık bu muhabbetler. ilerde inşallah döner güleriz bu günlere
sonuçlar açıklanınca sapmaya göre faydalı oluyor mu olmuyor mu anketler onu görürüz. bu yıl kaymakamlıkta yapılan ankette taban puan çok ufak sapmayla doğru çıktı. sayı artınca puanlar düşünce boş insan sayısı da artıyor manipülasyon oluyor tabi ama görelim bakalım.
bu arada ben bazı illerde tüm yüzdeleri göremiyorum. bazı dilimlerin üstünde yüzdesi yazmıyor neden acaba? sorun bende mi? -
2160 maşallah iyi gidiyor 3 bini görse ve spekülasyon payını da katsak, puan aralığı daha bi netleşecek gibi.
️https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczOvq0moszEnIb6RiRB1vhyoASPbEst2tRJkEI4VCtoKZouA/viewanalytics?pli=1&pli=1&pli=1 -
-
Şu sayılar etkinliklerde olsa iibf bu hale gelmezdi. Anketin üzerinden daha 4 buçuk saat geçmiş maşallah şimdiden puan alan 2 bin kişi oylamış. Vay be
-
anket sonuçları üç aşağı beş yukarı doğru çıkıyor. geçen sene ilgöç anketlerinde de çok yüksek gösteriyordu , millet inanmıyordu yüksek kapatacak diyenler linçleniyodu . sonuç olarak kurum sınavı 85 puanla kapadı
-
ayrıca anketlerde "nasıl yorumluyorsunuz bilmiyorum ama" olağanüstü bi durum görünmüyor genel olarak
-
Şuan 95 Dahil ve Üzeri(mavi) ve 94-90 Arası(kırmızı) saydım. Mavi ve kırmızı toplamı 220'dir.
-
@hayırlısı035 Yok yani tercihlerde bitti. Çok anlamsız
-
Arkadaşlar 200 kişilik il göç sınavında da anket yapılmıştı herkes spekülasyon demişti, ama sonuçlar aşağı yukarı ankette ki gibi çıkmıştı malesef
-
@kartalyürekli
boş işaretleyen adam da çokmuş hocam baktım da şimdi her ilde 95+ var 78 il var sıralamaya vursan imkansız zaten. yine de elimizde veri olur. 2000 kişi içinde troll olmaması zaten imkansız
ben de gerçek sonuçlardan çok sapılacağını sanmıyorum birkaç il dışında. -
95 ve üzeri puanlarla Osmaniye yazanları merak ediyorum, mesaj atabilirlerse eğer tanışırsak sevinirim
-
@onuktekin moralimiz bozulsun da ders çalışamayalım diye yapıyorlar sanırım
-
+95 ile adam doğu yazmışsa gerçekten o +95 i nasıl aldı merak ediyorum.Çok ciddiyim Günde +10 saat ders çalışmak boşa.Bu zeka ile demek kpss çalışmak gerekiyor.
-
@duha Özellik ankara ve afyon
-
@yalın Bende elazığı 95 ile yazan 3 dostumu merak ediyorum :))
-
@duyolurbukızz il göç merkezi sınavdı.Yani il yok direk sıralamay göre giriyordunuz.Burda ise zaten 95 puan ile sıralaman ilk 50 dedir.Ayrıca şimdiye kadar açılıp sonuçlanan kurumlardan hiçmi +95 atanamadı da hepsi DUY u bekledi ve doğu yazdı