2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@karar çok teşekkür ederim umut doldum şuan pazartesi ilk iş arayacağım numarayı. Bu söylediğiniz adaylar asillerden mi acaba ben 3.yedeğim de
-
@mülakatzedee anladım hocam teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
-
Hem tebligat yapıp hemde arıyorlar mı? Yoksa sadece tebligat mı yapılıyor.
-
@gecegezen53 sadece tebligat yapılıyor orada da 15 gün içinde işe başlamanız gerektiği yazıyor
-
@mülakatzedee anladım, teşekkür ederim
-
@mülakatzedee mailde gelmiyor mu yani?
-
@raxog39 sadece adrese teslim tebligat geldi bana maili sadece eksik belgede yollamışlardı
-
@mülakatzedee, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
se teslim tebligat geldi bana maili sadece eksik belgede yollamışlardı
Siz bu promosyonda mı atandınız ? ve atandıysanız hangi şehirde iş başı yaptınız ?
-
ne diyeceğimi bilmiyorum , beni de aradılar ilçemi söyleyip gelebilirsin dediler , çok zor oldu çok , çok şükür söz verdik yazıyorum . allah utandırmasın .
-
@abcd1508, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@karar çok teşekkür ederim umut doldum şuan pazartesi ilk iş arayacağım numarayı. Bu söylediğiniz adaylar asillerden mi acaba ben 3.yedeğim de
sizin sorunuzun cevabı 3 atanmayan asıl adaydı evet hocam , dediğim numaradan irtibat halinde olun ama 3 aday işsizdi sanırım
-
başlığı yine işgal ettim ama postanıda bekleyebilirsin gelip başlayadabilirsin dediler, zaten çok konuşamadım .
ben 5 sıradan kazandım ama 2 . ilçe tercihim geldi bir sonraki duy ilanı için bilgi olsun . -
@karar az önce görüştüm verdiğiniz numarayla 2. yedek olan kişiyle de görüştüm bakanlık aramamış kendisini umarım diğer kurumlara atanan arkadaşlar feragat işlemlerinde gecikmezler Size de hayırlı uğurlu olsun bu arada yeni göreviniz
-
@karar bu arada sgk dy duyumu kesin mi acaba ? Sgk'yı mı tercih eder diğer aday arkadaş bi bilginiz var mı
-
@abcd1508 bakanlık değil erzurum deftardarlığı bundan sonraki süreçte sizi arar dostum yazı giderse arayacak olan kurum . numaradan takip edebilirsin , çok teşekkür ederim var olasın ,çok daha iyi kadrolar bekleyen tüm işsizlerin olsun , amin .
-
@abcd1508 kesin hocam arkadaşımdan biliyorum . yazanda arkadaşımdı hesabımdan yazmasına izin verdim . sizin sorunuzu görünce ..
-
@karar hocam nasıl 2. Tercih geldi anlamadım sözlü sınav sonuç sıralamamıza göre gelmiyor mu tercihimiz ️
-
@mustafakrc asıl kazandığımız sıra ne ise , seçtiğimiz ilçelerde sıram o olmadı benim bunu belirttim . sizin gelmedi mi hala belgeniz benim dün postamda geldi şükür ..
-
@karar anladım, arkadaşınız feragat dilekçesini ne zaman verir acaba bilginiz var mı ?
-
@abcd1508 sorayım , dönüş yaparım .
-
maliyenin ayrılma planı varmış , gib ile alakalı birleşme mi anlayamadım ama belki duy ların isim olarak guy olabilme ihtimali varmış belki başka bir ad bilemiyorum . bilen var mı ?