2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Aslında hmuy paralelinde olacaksa çok az bir süremiz kaldı diye düşünüyorum.çünkü onların mülakatı 2 ay içinde açıklandı bizimkiler de 2 aya doğru gidiyor.yani mantıken böyle olması lazım.
-
Ben aradım sabah arkadaşlar. Aynı cümleler 5 ayrı komisyondan listeler gelecek öyle yayınlanır dedi. Bende diğer sınavlarımıza odaklanmıyoruz dedim ama nafile
-
@deen nasıl bir savaş var ki bu listeler gelemedi
-
@deen hocam şöyle oluyor komisyondan listeler imzaya gidiyor bunu daha önce söylemiştim artık komisyonluk durum yok ortada bugün yarın 1 hafta 1 ay sonra da açıklanabilir herhangi bir şey duyarsam da yazacağım tek bildiğim artık komisyonluk bi durum kalmadı
-
Değil bu saatten sonra mülakattan 1 gün sonra bile listeler hazirlaniyorsa olay mülakattaki performans aşamasindan çoktan çıkmış demiştir. Her gün neredeyse 50 kişi mülakata alındı hangimizin adı hangimizin yüzü hatırlanıcak. Mülakat performansıma güvendigim halde iyice ümitsizliğe kapıldım şu listelerin daha gelmedigi duyumlarindan sonra .Allah yardimcimiz olsun.
-
@deen hepimiz en az bir kere aramalıyız arkadaşlar yoksa çok bekleriz
-
gerçekten çok yorulduk hepimiz. inşallah bu hafta sonuçlanır bu iş. duy olursa benim de gitmeyeceğim mülakat ve sınavlar var başvurmayacaklarım var. eminim böyle çok insan vardır. bu işin malesef böyle bir yönü de var. erken sonuçlanması hem bekleyenleri rahatlatır hem diğerlerine girecek ve başvuracak insanları.
-
Duy olursa şayet Guy’a filan gitmeyip süreçten çekileceğim . fazlasıyla YIPRANDIM çünkü
-
@mathilda +1 hocam hali hazırda guy var olursa feragat ederim.hatta sgkya bile başvurmam.
-
Bir binanın içinde olup biten mülakatın 41 gündür açıklanmamasının arkasında ben art niyet ararım. Kazansam da kaybetsem de ararım. Yok imza atılmamış, yok bakanın önünde bekliyormuş, yok komisyonlar listeleri daha göndermemiş bla bla bla..Keyfiyetle bekletildiğini düşünüyorum artık.
-
Hmuy’u baz alırsak o galiba 47. Günde açıklanmıştı öyle olursa bizimkinin en geç haftaya açıklanması lazım
-
Ah @mathilda ah belki de en ufak şeye bile anlam yüklemememiz gerek
-
Hocam bizimki bir umut kırıntısı işte
-
Hala bugün açıklanır mı acaba diye bekliyorum . Yok benden adam olmaz
-
Yalnız değilsin hocam
-
Telefondakilerin listeler gelmedi demesine aldirmamak lazım. Heran açıklanabilir tabi. Artık iyice sıkılmaya başladık.
-
Arkadaşlar herkese iyi günler. Ben başvuru formunda adresi eski oturduğumuz yeri vermişim ve nüfusta başvurduğum zaman öyle gözüküyordu. Başvuru yaptıktan sonra ise nüfus müdürlüğüne gittim ve adresimi yeni taşındığımız yere aldırdım. Yani şu an oturduğum yerle başvuruda gösterdiğim yer farklı. Bunu düzeltebilir miyim? Düzeltemezsem bir sorun olur mu? LÜTFEN birisi "cevap" verirse sevinirim. Teşekkür ederim.
-
@gedson Benim de öyleydi ama mülakata girdiğim de taşınmıştım mülakat günü dilekçe yazdırdılar bana
-
@mrvdgngnc, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@gedson Benim de öyleydi ama mülakata girdiğim de taşınmıştım mülakat günü dilekçe yazdırdılar bana
Peki nasıl değiştirebilirim. Bu bana sıkıntı çıkarabilir mi? Bir bilginiz var mi?
-
Hiç kimse, yaptıkları iyi şeylerin karşılığı olarak, kendisini ne tür bir mutluluğun beklediğini bilmez. umarım en kısa zamanda mutlu olmanız dileğiyle