2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Maşallah 2 gündür üstadlardan bilgi borbardımanı geliyor:))
-
@lex-fori tek kesin bilgi açıklanmadığı ama
-
İnşallah bu hafta içi açıklanır artık.
-
@n-a-g açıklansın kardeşim vallaha sabır kalmadı artık.
-
HMB sınav yaptıktan sonra siteye reklam alsaydı sınav sonuçlarını açıklayana kadar iyi para kazanırdı ama düşünemediler herhalde. Her gün en az 30 kez siteye girip sayfayı yenileyip çıkıyorum. Çok şey yazasım var ama beni bulup direkt elerler diye korkmuyor da değilim Çok uzadı açıklanma süreci. Olumlu veya olumsuz açıklansın artık gerçekten sıkmaya başladı.
-
Bu başlığı benim gibi takip eden tüm dostlarıma gelsin... Mezar turizm - gerçekten iğrenç bir hayat
-
Seneye tekrar alım olur mu
-
@tugcelim olacağına dair duyumlar var .
-
Günaydın arkadaşlar henüz içerden tanığım bir üstaddan sağladığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizinle. Sonuçlar bu hafta içinde kesin olarak açıklanacak.İyi forumlar
-
Arıyor, bulamıyorum seni duyurularda
Neredesin, gel artık ve me ye
Gözlerim yolunu telegramda, forumda
Kalmadı mecalim artık beklemeyeRumuz : Üstadî
-
@c-kennedy
İnşallah hocam . Teşekkürler duyum için -
bugun gelir insallah. bu haftada aciklanmazsa iyice garip bi hal alacak.
-
Vmy olan veya daha önce sınavına giren var mı? Klasik sınavın zorluk derecesi nedir?
-
@tugcelim bu sene muhasebe süre sıkıntısı hariç hicbir aday zorlanmadı. Sınav kolaydı ama bu klasik sınav olduğu için ne yazdığından çok nasıl yazdığın önemli. İstenileni nasıl yazdın net mi, yorum+ bilgi gücün hepsini katman gerekli
-
@c-kennedy hocam, kaldı bir gün. İnşallah duyumunuz gerçekleşir.
-
@c-kennedy hocam hala geçerli mi bu duyum siteden çıkamıyorum artık
-
Ciddi ve kesin olmayan duyumlar paylaşmayın. Bu hafta da geldi geçti. Yarın son gün çıkmazsa sözüm geçerlidir. Ayıp edersin @C-Kennedy
-
Bugün açıklanacakmış gibi bir his var içimde
-
@emir banada öyle geliyor hocam bugün siteden çıkamayız anlaşıldı:)
-
@emir nedense benim içimde öyle bir hissiyat yok, sanki en iyi ihtimalle haftaya açıklanacakmış gibi geliyor.