2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
bu sene idari hakimliğe de girmeyi düşünüyordum ancak kararsız kaldım bu aralar dostlar. idariyi direkt salıp vmy mi odaklansam acaba? vmy olarak başlayan idariye geçen çok insan var. ayrıca idari ilk seferde biraz riskli geliyor bana. idariye hazırlanarak vmy yi riske atmaya değer mi sizce? yoksa herhangi bir mesleğe başladıktan sonra idari kasmak mı daha mantıklı? bu arada sadece alan hazırlandım bu sene. idariye ekstra bir hazırlığım yok. 20 gün hukuk hmk felan asılıp girmeyi düşünüyorum.
fikri olan dostların fikirlerine açığım. -
@KamuAdayı hocam idare 35e kafar kpss den el çeksem bile her zaman çalışılır bence bilgilerin tazeyken kurum sınavına asıl, idareye yogunlaşırsan kurum sınav derslerinden uzaklaşırsın
-
@KamuAdayı eğer adamın sağlamsa idareye çalış adam yoksa vergi ye.
-
@KamuAdayı hocam ben de aynı ikilemde kalmıştım sizin gibi fakat sonra 175>20 den diyerek tercihimi yaptım.
-
Merhaba arkadaşlar,klasik sınava nasıl hazırlanılmalı yardimci olabilecek kimse var mı?
-
@KamuAdayı Vmy alımı 175 idari hakimlikte kota yüzünden 20 kişi alınacak galiba. Mantıklı olan vmy için çalışmak. Yapılacak en büyük hataysa ikisini götürmeye çalışmak olur.
-
@Willsmithh
evet hocam idarinin takvimi de aşağı yukarı belli her sene.
@MMmustafa @onuktekin
matematik her zaman kazanır diyorsunuz yani
Galiba hepsini salıp vmy çalışacağım. teftişin sınavına kalabilirsem ona da girerim tabi ki. Orası daha güzel olur.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. -
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@davetsiz ve @Aslan-Reyiz puan tahminiz var mı?
maalesef dostum.
-
Arkadaşlar Akfon yayınlarının çıkmış klasik sınav sorularını alan var mı? Önerir misiniz? Ders olarak ayrı ayrı var bir de. Hukuk iktisat maliye şeklinde üçünün olduğu çıkmış sorular var.
-
@gandalf hocam o kitabı bilmiyorum ama akfonun tek işi kurum sınavlarından önce internetten sağda solda dolaşan not soru kitapları alıp basıp satmak bknz : il göç uzm Yardımcılığı
-
@Willsmithh hocam bende ondan emin olamadım sormadan almak istemedim. Daha önce duymamıştım ama kullanan arkadaşlar varsa işe yarar bişeyse bilgilendirirlerse sevinirim
-
@gandalf bende alacaktım tereddüt ettim kitap değil not yazıyor hatta inceleme fırsatımda yok
-
arkadaşlar ilhan kılıcın kitabı “kariyer tamamı çözümlü muhasebe problemleri” kitabı mı monografi için?
Gazi kitapevi. 6. baskı 2017
ilhan kılıç , mustafa sözen
yanlış kitabı almayayım 1-2 kitabı daha var. -
@KamuAdayı evet hocam o kitap.
-
@ozcanis
teşekkür ediyorum hocam -
@kalemcanavarı evet hocam öyle yazıyor
-
@KamuAdayı hmk hariç tüm alan dersleri ortak. Bence ikiside denenir temel varsa. Ben geçen yıl 439. Oldum idaride. 1 hafta kala hmk bakıp tekrar giricem bakalım. Onun dışında alan derslerine bakıyorum zaten o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
-
En son kaça kadar düşer acaba? Malum idari hakimlikte var
-
@Marsiyal
temelim var sanırım hocam. yani alan puanım fena değil. şu an vmy odaklanacağım. günlük artan sürelerde hmk bakıp girebilirim idariye. ama sanırım ayrıca ve sadece idariye odaklanmayacağım bu sene. hmk nın çıktısını alıp kanun okusam yeter mi sizce? kitaba gerek var mı? kitap olayına giremem gibi. -
Arkadaşlar merhaba hep çalışıp hem sınava hazırlanan arkadaşlar nasıl çalışıyo yardımcı olabilir mi ben işten sonra 2 saat ancak bakabiliyorum