2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@melezprens Kitapta 2000 li yıllarda çıkmış sorular da var. Bunlar çok uzun ve ayrıca kolay sorular değil. Çözerken zaman alması normal. Sanırım o zamanki muhasebe sınavları daha zormuş.
-
@grwvh evet haklısınız baya eski sorular ve uzunlar. Umarım şimdiki sınav bu kadar uzun olmaz kolay gelsin başarılar dilerim
-
@melezprens kesin mizan ve genel geçici mizan çıkarmayınca çok fazla vakit almıyor hocam
-
2 hafta içinde vaka sayısı azalmazsa kısıtlama hafta sonu için tam gün olabilir deniyor. Bakalım bizi nasıl etkileyecek
-
Arkadaşlar bir şey rica edeceğim. Ben karantinadayım şu an da. O nedenle özgeçmiş formunun boş halini sizlerden birinin benim mail adresime atma imkanı varmı acaba rica etsem. Özelden yazarsa mail verebilirim. Ben kaydı tamamla yaptığım için alamıyorum formu bir daha
-
@gizo11 bana yollayın gmailinizi
-
@çiçek yolladim hocam çok teşekkür ederim.
-
@gizo11 Rica ederim
-
@resul ben ne olur ne olmaz diye geçici mizanı kesin kesin mizanı da oluşturuyorum ama evet dediğiniz gibi en yorucu mizanları çıkarmak
-
@melezprens çödüğüm eski sorularda kesin mizanı istiyor alican hocanın
-
genel geçici mizanı hazırlarken bir yerden sonra bileklerimi kesmek istiyorum. Büyük defter kayıtlarını düzgün ve sıralı tutmayı başarınca daha kolay oluyor her şey. A4 kağıdı uzun tarafından katlıyorum. Soruyu okuyup hesapları açıyorum. Bilanço hesaplarını bir tarafta gelir ve maliye hesaplarını diğer tarafta tutunca gözden kaçan hesap da olmuyor.
Bu konuda ya da başka konularda pratik öneriler varsa önerilere açığım. -
@çiçek vmy değil ama başka kurumların sınavlarında gördüm ben
-
@onuktekin lütfen patrik bir yolu varsa biri söylesin:) benim hesap hatası çok oluyor gözümden kaçan hesaplar oluyor
-
@melezprens Bu şekilde hesapların yerini ayarladıktan sonra hiç aksatmadan hesaplara geçirmek gerekiyor. Hesap numaralarını bilmek büyük zaman kazandırıyor.
-
@onuktekin bende düşünüyordum t hesaplarını nasıl unutmadan mizana grçirecem bu fikir güzeldi deneyecem
-
@onuktekin Teşekkür ederim hocam. Vmy büyük defter kayıtlarını istiyor mu?
-
@çiçek aslında sınavda a4 değil daha büyük kağıt kullanılıyor. Karalama için kağıt isteyebiliyoruz. Genel geçici mizan, hesap kayıtları için istediğimizde verilen kağıtlar a4 değilse bu yöntem çok daha iyi işler. Bir de ince yumuşak uçlu kalem lazım. Uçlar da uzun olmalı. Kısalar hemen bitiveriyor.
-
@melezprens Rica ederim. İstersek tutuyoruz. Gördüğüm sınavlarda isteyen de var. Zaten tutmak lazım. Yoksa kesin mizan, dönem sonu işlemleri işkence olur.
-
@melezprens ben her şeye karşı hazırlıklı olmaya çalışacam
-
Fotoğraf yüklemeyi kabul etmiyor jpg olduğu halde bilen varmı neden?