2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@tomjoad teşekkürler hocam
-
Kayıt olurken sakın verdiği şifreyi unutmayın anam ağladığı sıfırlayana kadar. Bilgi girişleri büyük harfle yazıyor, siz küçük yazsanızda büyüğe çeviriyor ama şifre sıfırlarken eğer küçük harfle yazdıysanız bir yeri orayı yine küçük harfle yazmanız gerekiyor yoksa bilgiler uyuşmuyor hatası veriyor.
-
@Kaan_Akça nüfus cüzdanını işaretleyin ilk başta (Tc kimlik kartı işaretidir)
-
Özgeçmiş formunu nasıl yaptınız? Fotoğraf koydunuz mu
-
Kaydetme tuşu falan yok mu burada hepsini doldurdum özgeçmiş kalmıştı sadece hepsi gitmiş şimdi
-
@d3mir3l Bence fotoğrafa gerek yok çünkü zaten sisteme fotoğraf yüklüyoruz.
-
Siteye girmede sorun yaşayan var mı arkadaşlar
-
84,5 ile bir umut başvurdum bakalım...nasipse gelir
-
@Rkorkmaz bende 85.75 başvurdum endişeliyim
-
Özgeçmişi fotoğrafını cekerek mi yuklediniz yoksa tarattınız mi arkadaşlar
-
84-85-86 üçgeninde kapatacak gibi bence. bu puanlar mutlaka çalışmaya devam etmeli.
@scofieldmustafa ben fotoğraf çektirmeye usb ile gittim ordan aldım direkt hocam. telefondan çekenler de var ama 2 dakika kırtasiyeden hemen taratıp yüklemek daha iyi olur. zor değil. -
@KamuAdayı üşengeçlik işte hocam ders çalışma yüzünden evden çıkamıyoruz tamamdır sağolasın
-
84.8le şansım var mı acaba
-
@d3mir3l özgeçmişe neler yazdınız ?
-
@çiçek hayırlısı hocam.. Ama şansınız yüksek..
-
@Rkorkmaz hocam aslında p 47 göre sıralamam 865 ama 2019 puanlılarda var neyse ya gerçekten her şeyin hayırlısı
-
@Barro12 benim de 84 küsür ben geleceğini umuyorum
-
@Hasso Özgeçmişi nasıl yüklediniz sisteme?
-
@Aslankayserili benimde 83,98 çok sınır
-
Arkadaşlar monografi için ilhan kılıcı aldım ancak kitapta adam kafasına göre çözmüş hicbir açıklama yok pişman oldum aldığıma keşke alocan hocanin kitabını alsaydım diyorum siz ne düşünüyorsunuz?