2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@guymaliye Fotoğrafı kesmenizi istiyor. Fotoğrafın üstüne tıklayın kesme aracı çıkacak. Sonrasını halledersiniz. İlk başta o araç çıkmadı bende sonra çıktı. Sebebini bilmiyorum. Opera tarayıcıdan yaptım.
-
@onuktekin hocam mesela bazen ciro ediyor diyor o zmn 679 yerine 649 kullansak yani hesaplarda yanılma olsa puan değerlendirmesi nasil oluyor
-
@adanali01 hesap adını doğru yazdınız ama numarası yanlışsa sorun olmaz bence. Zaten hesap numarası zorunlu değil. Sadece daha pratik olduğu için gerekli. Sadece hesap numarası yazınca oluyor mu onu merak ediyorum aslında.
-
@onuktekin yok Hani ben mesela olağandışı yazacağıma olağan yazmışım yada gyg yazacağıma pazarlama satış dağıtım yazmışım acaba hiç mi puan vermez komisyon
-
@adanali01 Onu hiç bilmiyorum.
-
arkadaslar vmy nin son aliminda 85 puanli biri siralamada kacindiydi o zamanlardan arkadaslarimiz var midir puanim 85.12 gelir mi acaba merak icindeyim
-
@onuktekin teşekkür ederim
-
@guymaliye Rica ederim. Oldu mu peki?
-
Niye herkes sanki sadece muhasebe çalışıyor gibi geliyor.Diger dersleri nasil bitiriyorsunuz?
-
@zenginmemur Aynı soruyu bende merak ediyorum hocam. Maliye müfettişliğinde de aynı durum
-
valla ben monografiye başlamadım bile diğer dersleri de 1 tur hızlı bitirip sonra sadede muhasebe odaklanacağım. en son 1 tur daha diğer dersler. herkesin tarzı farklıdır. kendi yolunuzda ilerleyin o yüzden.
-
Arkadaşlar özgeçmişe fotoğraf yapıştırmıyoruz değil mi?
-
@Marsiyal hayır hocam. Fotoğraf daha evvel yükleniyor zaten.
-
@KamuAdayı 15-16 aralık gibi muhasebeye başlarsınız acele etmeyin.
-
@grwvh
muhasebe çalışıyorum hocam monografi çözmedim daha. sınavda sadece muhasebe sormuyorlar süreyi ona göre dağıttım derslere. monografi kitabını bitirmek en fazla 1 hafta sürer. herkesin kendi çalışma tarzı. -
@KamuAdayı başarılar
-
@KamuAdayı hocam monografi aslinda zaman aliyor ama temeliniz varsa bilemiyorum.mesela bende maliye iktisat ustten baktim yuzeysel cunku ozellikle maliye bir derya deniz yani ne sorarlar orasi biraz şans.
-
Arkadaslar muhasebede mesele kayitlari dogru yapmak ve hesaplari iyi bilmek sanirim sonrasi gelir tablosu ve bilanco hazirlamak basit
.bide arkadaslar maliyet icin cok vaktim yok bakmayi dusunmuyorum temelde nelere bakabilirim -
2020 p48 de 120.olan 150 kişilik teftiş sıralamasına girememiş. Umarım bu sınav abartılı puanla kapamaz.
-
@yeniklasik
maliye teftiş farklı hocam. 2019 dan başvuran çok oldu. halihazırda işi olup da başvuran çok var. güzel bir meslek. köklü bir kurul. vmy yi ora ile kıyaslamak mantıklı bir sonuç vermez.