2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@frie-list
başvuru ekranını hatırlamıyorum hocam. adres bilgilerimi mernisten getir gibi bir seçenek var mı acaba? otomatik olması lazım adresin aslında. hatırlayamadım ben. -
Öyle bir seçenek yok. Sadece kutucuğun altında adres bilgileri içişleri Bakanlığı adres sisteminden otomatik yüklenecektir şeklinde bir yazı var ama alan boş.. mernis adresi filan yazmıyor
-
@frie-list
hocam şöyle deneyelim. hmb nin sınav başvuru sisteme tc şifre ile giriş yapın. vmy başvurusunu seçmeden bu sistemden bilgilerinizi güncelleyin. sınavları seçtiğimiz kısımda yukarıda bi yerde açılır menü olması lazım. oradan bilgilerim kısmını seçip oradan güncellemeyi deneyin. -
@kamuadayı hocam denedim ama adres kutusu yine boş.. Ankara’yı da aradım bu konu ile ilgili ama açan olmadı
-
@frie-list
telefonlar açılmıyor hocam şu an çoğu kurumda. ösym dahil. pandemide personel eksikliğinden de olabilir. 2 aydır çok farklı kurumlara işim düştü ancak birine ulaşabildim. yarına kadar halledemezseniz bir de pcden bakıp çözüm arayayım. yarın da hallolmazsa özelden hatırlatın hocam. -
@kamuadayı aynen öyle hocam. Bu süreçte çok kolay ulaşılmıyor...teşekkür ederim.. inşallah çözülür..
-
@guyguy26 ben bu düşünce ile HMB müfettişliği başvurmadım kazanma gayesi ile girmiyorsanız başvurmayın bence..
-
@guyguy26 bence başvurun sonuçta bir daha bu ilan belki yine yıllarca gelmeyecek pişman olabilirsiniz
-
Başvuru yaparken hakkında bilgi alınacak kişileri ne yaptınız arkadaşlar atlamama izin vermiyor sistem , girmek zorunlu mu
-
Arkadaşlar özgeçmişi nasıl taratabiliriz acaba
-
@michalkalecki ben telefondan foto çekip yükledim bilgisayara ordanda sayfaya yükledim
-
Umarım 87 88 ile kapatmaz guydan sonra böyle kapatırsa şaşırmam.
-
@urfaspor63 85.75 bende girmek istiyorum ama sınır dediğiniz olursa kötü olur
-
@michalkalecki
hemen her kırtasiyede var tarayıcı hocam. usb ile gidip tarattıktan sonra alabilirsiniz. -
@guy1626 Sayıştay sınavınada klasık sınav korkumdan başvurmadım ama dedığınız gibi pişmanım yılda 1 gelen bır ılandı oysakı.Bu ılan kıtlığında uzun zaman vmygelmeyeceği aşikar .Teşekkürler yorum için .
-
@michalkalecki adobe scan diye bi uygulama var yazdiktan sonra ordan taratip yükleyebilirsiniz
-
@specialone hocam sizce fotoğrafını çekip yüklemek mı yoksa tarayıcandan geçirip yüklemek mı daha mantıklı
-
Klasik sınav korkusunu da anlamıyorum. Fakültede hiç mi klasik sınava gitmediniz arkadaşlar tüm dersler test miydi?
-
@guyguy26 monografiyi yaparım diyorsanız kesinlikle basvurun derim ama muhasebe kayıtlarıyla aranız çok iyi değilse vdk muhasebe konusunda acımasız anında çiziyorlar
-
@babanınoglukemal anlamanı beklemiyoruz