Liste için yarın arayalım arkadaşlar. En azından cuma liste yayınlansa ona göre yol çizeriz.
yeniklasik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@abondance_55 siz de giremeyecekseniz biz kapayıp gidelim dükkanı
-
İlgili puan türleri büyük ihtimal herkeste birbirine çok yakındır. Atıyorum p48 de 300.olan diğerlerinde en kötü 1000.dir. Tam tersi p28 de 300.olan en kötü p48 de 1000.dir. 2019 yılı puanları düşük puan yüksek sıralama olduğu için 2020 liler için ayrı bir avantaj oluşturacaktır. Her halükarda sıralama olarak 1000.kişiye bu sınav gelecektir. Bu da 85 puan ve üstü herkesin sınava rahat gireceği anlamına geliyor. İl Göçteki gibi bir puan türünde 200.olup diğerinde 2000.olan görmedim.
Halihazırda merkez kadrolarda olup bu sınava girmeyecekleri ve başka nedenlerle girmeyecekleri de eklediğimizde sıralamanın 1100-1200 lere geleceğini düşünüyorum.
O yüzden 85-85.5 lara gelir mi diye strese girip bu sınava hala başlamamış olanlar adım adım sınavı kaybetmeye başlıyor benden söylemesi
-
@mmmustafa ertelenmesinden ziyade liste daha önemli. Ertelense bile çalışmaya devam edeceğiz ama listede yoksak boşa kürek çekmiş oluruz.
-
@law dostum vallaha bu sınava işsiz ve müfettişlik isteyen herkes başvuracak. Kimse hazır değilim başvurmayayım demez en doğal hakları. 86.00 ve üzeri kesin girer ama öncesini tahmin etmek gerçekten güç. Kesin gelecekmiş gibi çalış bence. Bu şekilde kuruntu yapmaya devam edersen listeye girsen bile kaybedersin sınavı.
-
Akfonun klasik sınav soruları kitabını alıp kullanan var mı ?
-
@onuktekin 2011 yönetmeliğine bakın sınav konuları birebir aynı. İngilizce var onda da. Yeni eklenen birşey değil rahatladım şimdi.
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@bbn alanı 1.666 ile çarpıp çıkan sonucu 0.8 ile çarpın.
Gk-gy de netinizi 3.333 ile çarpıp çıkan sonucu 0.2 ile çarpın.
Standart sarpmasız puanı ben öyle hesapladım.
Böyle hesaplayınca 50 16 yapan 46-24 le aynı oluyor.
Net sayısından daha önemlisi netlerin dağılımı.
Biri 69 la giremezken diğeri 66 ile girebilir. -
A4 kağıdı önlü arkalı defter-i kebir olarak kullanıp her yevmiye işlemi sonrası işlemleri oraya geçiriyorum. Hem kapanış kayıtları hem de gelir tablosunda işimi kolaylaştırıyor. Mizan zaten günlük defterden büyük deftere geçirilen işlemlerin kontrolünü sağlamak.
-
Yarın personel grup müdürlüğünü mü arayacağız ? Sınavla ilgili ayrı bir birim yoktur heralde.
yeniklasik tarafından gönderilen son iletiler
-
@onuktekin 2011 yönetmeliğine bakın sınav konuları birebir aynı. İngilizce var onda da. Yeni eklenen birşey değil rahatladım şimdi.
-
Tabi ben sınav konuları ve 50 alma zorunluluğuna odaklandım hemen. İngilizce zorunlu değil.
-
Sınavda artık ingilizce var ve 50 almak zorunlu. Bu iyi olmadı.
-
A4 kağıdı önlü arkalı defter-i kebir olarak kullanıp her yevmiye işlemi sonrası işlemleri oraya geçiriyorum. Hem kapanış kayıtları hem de gelir tablosunda işimi kolaylaştırıyor. Mizan zaten günlük defterden büyük deftere geçirilen işlemlerin kontrolünü sağlamak.
-
@abondance_55 siz de giremeyecekseniz biz kapayıp gidelim dükkanı
-
Yarın personel grup müdürlüğünü mü arayacağız ? Sınavla ilgili ayrı bir birim yoktur heralde.
-
Liste için yarın arayalım arkadaşlar. En azından cuma liste yayınlansa ona göre yol çizeriz.
-
Korktuğumuz başımıza geldi. Listesiz erteleme
-
@guy1626 teftişteki gibi tüm girecekler puana göre sıralanır büyük ihtimal.
-
@mmmustafa ertelenmesinden ziyade liste daha önemli. Ertelense bile çalışmaya devam edeceğiz ama listede yoksak boşa kürek çekmiş oluruz.