2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@kaldorhicks ben daha aranmadım hocam
-
Mulakat tarihleri açıklanmış
-
Mülakat için istenilen belgeleri mülakat günü mü getireceğiz??? Yoksa mülakattan önce mi ???
-
Sayfaya girebilen var mı açılmıyor ben de ne zaman mülakat tarihi
-
@kaldorhicks 27Eylül ile 15Ekim arası
-
@sitareee kaç günde açıklanabilir
-
@colebusthe10 süreç tahmin ettiğimizden daha hızlı ilerliyor. Yıl sonu bitmeden nihai liste kesinlesebilir. Tabi bu tamamen tahmin
-
VMY Tarihinde:
(175) En az kadro sayısıyla ilana çıkılan,
(87,2) İlk başvurusu en yüksek puanla kapatan,
(161) Yazılı sınavı kazanan sayısının en az olduğu alım. -
@emir haklısınız hocam. Bu sınav için çok uzun süre bekledik. 161 kişinin her biri kazanmayı hakketti . Bu süreçte en büyük isteğimiz 175 kişilik kadroyu olabildiğince doldurulması. İşsizlik Bu kadar yüksek iken ve ihtiyaçta mevcut ise mülakata katılan herkesin alinmadi icap eder.
-
@sitareee Bu meslek çok saygın bir meslek ve mülakata katılmaya hak kazanan herkesin bu mesleği layıkıyla yapacağından hiçbir şüpheleri olmasın.
-
@sitareee Kesinlikle 3 yıl sonra gelen vmy alımının kadroları boş kalmamalı. Kuruldan mümkün olduğunca kadronun doldurulmasını istiyoruz. Sınavı geçen herkes bu kadroları hakediyor.
-
VMY için mülakatlar bugün başladı. Mülakata gireceklerin oluşturduğu, mülakat sorularının paylaşıldığı bir grup var mı arkadaşlar ? Günde sadece 10 veya 11 kişi gideceği için sanırım tek komisyon tarafından bitirilecek mülakat aşaması. O yüzden soruların ana hattı çok farklılık göstermeyecek diye düşünüyorum.
-
Mülakattan çıkanlar nasıl geçti paylaşsanız?
-
Mülakata giren arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun nasıl bir ortam var neler sordular ?
-
@kartal05 mülakata girenlerin oluşturduğu bir grup var ordan iletişime geçildiği için rağbet yok buraya sanırım. Mülakatlar dün başladı 11 kişi şeklinde. 2 günde toplam 8 kişi mülakata girmedi. Tek komisyon var 6 kişi gayet sıcakkanlı yaklaşıyolar. Keşke her komisyon böyle olsa. Her dersten soru soruluyor. Yanlış cevap versen veya hiç cevap vermesen bile üstüne gelinmiyor. Genelde vergi ağırlıklı sorular var.
-
@vegas bende gireceğim mülakata öyle bir gruptan haberim yok, siz girdiniz mi mülakata ne sormuşlardı
-
@vegas hocam bu oluşturulan grup nerede oluşturuldu ve gruba nasıl gireriz.. Bizimle paylaşabilir misin ? Burada hiçbir şeyden haberimiz yok maalesef..
-
Bugün itibariyle gelmeyen sayısı kaç oldu dostlar ?
-
Arkadaşlar sağlıkla ilgili yazılı beyanı nereden almamız gerekiyor
-
@besplatno 5 Ekim itibariyle 25 kişi mülakata girmedi.