2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@emir Kazanan herkesi alsalar keşke
-
Atandığımdan dolayı mülakata katılmayacağım arkadaşlar, herkese başarılar
-
@ghybn neresi başkan
-
@hawk
hocam başvurusu ilk alınan ilanlardan. hemen herkes başvurdu. sınava girecek listesi açıklanana kadar bile çok kişi gitti yüksek puanlı ancak feragat dikkate alınmadığı için böyle bir durum oldu.
görüyorsunuz bitmesi sona kalan ilanlardan başvurusu çok erken olmasına rağmen ve bu kazananlardan bile 2 aylık dönemde gidenler oldu malesef. mülakata gelmez gidenlerin çoğu.
kimsenin garantisi olmadığı için kızamıyorum ben. vmy nin sürecinin uzaması durumu bu hale getirdi biraz.
pek keyif için girilecek bir sınav da değil
ben de mülakata kaldım. kazanan kazanamayan tüm arkadaşlara ilerisi için başarılar diliyorum. -
@emir Hocam kazananların coğu alınacak mı demektir bu?
-
Bu soruna bir düzenleme gelmesi lazım
-
@duha Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum hocam. Kurumun süreci bu kadar uzatması da bunda etkili dediğiniz gibi. Zaten bu sınava keyfi giren de olmaz, katılıyorum. Sadece sınava dahi girmeyecek olup da keyfi başvuru yapanlara sitemimiz. Herkese başarılar tekrardan.
-
Çok beklediğim bi sınav çok istediğim de bir meslek Allah mülakata kalmayı nasip etti inşallah mülakat da olumlu olur Umarım süreç en kısa zamanda sonlanır ve tekrar alıma çıkılır
-
@hawk Kesinlikle haklısınız bu siteminizde çünkü birinin öylesine başvurduğu bi ilan sırf başvurmuş olmak için o da başka birinin hayali oluyor ve bence bu çok dikkat edilmesi gereken bi durum empati yapılmalı. Çünkü sürekli gelmeyen ilanlar var virgüllerle kaçırılan sınavlar var birbirimizin hakkını gözetmemiz gerektiğini düşünüyorum zaten süreç başlı başına zor
-
@tarkovski 4 tane mülakattan elendim. Vdk, sgk, ilbank, mgk, milli savunma gibi kurumların sınavlarını da virgüllerle kaçırmış biri olarak insan üzülüyor tabi böyle durumlara
-
@hawk Bddk ve SPK nın sınavlarına olsa da gitmeyeceğim için başvuru dahi yapmadım başkasının hakkına girmeyeyim diye. Geldiğimiz yeri unutmamak lazım ve bize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi başkasına yapmamız gerekir.
-
Sınav sonuçlarının açıklanmasına dair ilanı siteden kaldırmışlar mı yoksa ben mi bulamadım?
-
@hawk İnşallah en kısa zamanda en çok istediğiniz yer olur ve süreci sonlandırırsınız. Pes etmeyin vardır bir hayır
-
@tarkovski İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. İnşallah sizin de gönlünüzden geçen yer olur. Başarılar dilerim.
-
bundan sonrası için yine geçmiş yıllarda olduğu gibi öngörüşme aşaması uygulanacak mı acaba? ben uygulanacağını düşünüyorum.
öngörüşmeye daha önce katılan arkadaşlar tecrübelerini ve tavsiyelerini bizlerle paylaşırsa mutlu oluruz.
@kizilderili üstad sizden de tavsiyeler bekliyoruz. -
Şimdiye kadar 4 klasik sınava girdim 3 ünden mülakatlarda elendim dördüncü bu nasip oldu hayırlısı.
-
Arkadaşlar hangi şehirlerde çalışıyorlar acaba bellirli şehirler var mı acaba
-
Kazanan herkese hayırlı olsun dostlar. İnşallah kurum en az kırpma ile süreci tamamlar. Eksik alacak her şartta muhtemelen mülakata katılmayanlar da olacaktır. Farklı Müfettiş Yardımcılıklarını kazananlar da var listede. Geriye kalan herkesin alınmasını diliyorum.
-
Kazanam tüm meslek adayı arkadaşlarımı kutluyorum.
Sorular gelmeye başladı ve sizlere yardımcı olması açısından ön görüşme konusunda bir kaç hususa değinmekte fayda var.
Ön görüşme, mesleğe alınacak aday kıdemli bir müfettiş tarafından yapılır. Sözlü mülakat öncesi gerçekleştirilen ön görüşmede müfettiş sizinle sohbet ederek sizi tanımak, hakkınızda fikir edinmek isteyecektir. Mülakat gibi düşünmemeniz gerekiyor bu görüşmede bir puan almayacaksınız. Ama olumlu bir izlenim elbette ki sözlü mülakatta katkı sağlayacaktır. Görüşmede alan bilgisi soruları gelecek diye düşünmeyin, ön görüşmeyi gerçekleştiren müfettiş sizin üniversite yıllarınızı, ekonomiye, vergi sistemine, güncel politikaya ilgilinizi ve buna benzer bir çok alanda görüşlerinizi öğrenmek için sorular sorabilir.
Ön görüşme de sorulan bir soruya cevap veremediğiniz için eleniyorum gibi bir düşünceye sakın kapılmayın. Güzel ve temiz giyinin, erkekler sakal traşlarını güzelce olsun, ön görüşme de üstadın tavrı size karşı sıcak ve samimi olsa da siz ölçünüzü bilin ve gevşemeyin, hayatımızda uyduğumuz nezaket kurallarına zaten ön görüşmede de uymak gerekir.
Ön görüşmenin nerede yapılacağı konusunda daire başkanlığı olmayan illerdeki arkadaşlar muhtemelen en yakın illere çağrılacaktır.
Ön görüşmeyi idari görevde bulunan müfettişler ile gerçekleştirmeniz muhtemeldir.
Ön görüşmeye gideceğiniz tarih bilgisi için cep telefon numaralarınız sekreter tarafından aranılacaktır, sekreter size yer, tarih ve ön görüşme yapacağınız müfettişin adını verebilir ya da doğrudan sizi üstada bağlayıp kendisi size bilgileri verebilir.Sürekli giremediğim için geç görüyorum bazen ama tüm sorularınıza cevap vermeye çalışacağım.
-
@kizilderili
teşekkürler üstad. öngörüşmede kıyafet olarak takım elbise mi giyiyoruz?