2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Keşke kurumlarımız sınav süreçlerindeki tüm belirsizlikleri giderse.
Sınavın açıklanacağı (planlanan) tarihi önceden beyan etse. Velev ki yetişmedi, daha önce açıklanacağı ilan edilen (planlanan) günden birkaç gün önce sebebini de açıklayarak erteleme yapsa.
Bu "iyi yönetim" anlayışının uygulanması gerçekten güç değil. Binlerce insana bir belirsizlikle sürekli sayfa takip ettirmenin anlamı yok.
-
Yarın, bu kararların verildiği mercilerde olacak arkadaşlarımız bu günleri unutmasınlar
-
@emir ne güzel söylediniz hocam. Bizi değersizleştirdikleri gibi zamanımızı da değersizleştirdiler...
-
@sitareee bu sinava puanim yettigi halde girmemeyi tercih ettim. Ama ben de baska sonuclar bekledim, bekliyorum ,hepimiz bekliyoruz. Haftasonlari gecsin , bayram tatilleri gecsin diye beklemekten oyle yoruldum ki artik. Hicbir seye odaklanamamak, kitap dahi okuyamamak. Tek yaptigimiz bu oldu beklemek.. Umarim tum belirsizlikler bir duzene oturur artik , zamanimiz hicbir kurumun keyfinden degersiz degil.
-
Son 2 senede polislik,komiser yardımcılığı,il göç, guy, duy mülakatlarına girdim. Hepsine de referanssız gittim ve hepsinden de elendim. En son VMY sınavına katıldım ve o kadar olumsuz mülakat sonuçlarından sonra yine de umutla bekleyen bir ailem var. Sonucum olumlu veya olumsuz olabilir, iki sonuca da açığım ama herhangi bir kişi veya kurumun benim ailemi, buradaki insanları ve ailelerini neredeyse 70 gündür sınav sonucu için bekletmesi ayıptan başka bir şey değil..
-
@c-kennedy kesin olarak derken ?
-
Yeni bir hafta başlıyor. Bu hafta ciddi olmayan bir duyum istemiyoruz. Yeni bir hafta yeni bir bekleyiş bence bu hafta da bu bekleyiş sürecek ama eylüle kalır mı bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım bu hafta olur.
-
açıklanmış
-
Çok az kişi kazanmış sanki
-
@ff yanlış saymadıysam 160 küsür kişi geçmiş yazılı sınavı
-
Arkadaşlar yanlış anlamamak adına soruyorum. Bu listeye göre 875 kişiden 437 kişi mi sınava girmiş?
-
@hawk evet
-
Özel durumu olup da sınava giremeyenlere bir sözüm yok ama bu işsizlik döneminde bile gitmeyeceği halde başvuranların vicdanlarının sızlayıp sızlamadığını merak ediyorum. Çok yazık. Bizim bizden başka dostumuz yok bile diyemiyoruz. Kazanan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Kaç kişi başarılı oldu tam olarak bilemiyorum ama inşallah 175 kişilik kadroyu doldururlar ve en azından onlar seviniriz.
-
Oturumların puan durumlarını göremeyecek miyiz?
-
@takasugi Kazananlara başarılar diliyorum. geçmiş senelerde vardı puanlar.
-
@hawk başvuru ile sınav tarihi arasında uçurumlar vardı yalnız hocam.
-
@hawk öyle bir şey yok hocam 100 kişi alırsalar iyi.
-
@hawk Sınavı 159 kişi kazanmış zaten.
-
@estergon-kalesi Haklısınız hocam. Ben zaten başta özel durumu olanlar diye belirttim. Benim sitemim en başta zaten gitmeyecek olup da başvuranlara karşı. Tabiki de bu süreç içinde atanıp giden arkadaşlarımız olmuştur, onları tenzih ederek söyledim.
-
@m-ali-44 Bu süreçlerin içerisinde biri olarak genelde kadroyu doldurmadıklarını biliyorum. Temennimiz olabildiğince fazla kişinin atanması ve bu süreçten kurtulması.