2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@onuktekin çok sağolun allah kimseye yaşatmasın. Sağlıkla olsun her şey herkes için. Ankara da yaşamayan benim gibiler için bir se yol stresi var kaç saat otobüslerde. Onları da unutmamak lazım
-
@jeffbezos teşekkür ederim. Inşallah artık geçsin
-
@jeffbezos Genelge yayınlandı. Sınavın erteleneceğini düşünmüyorum. Girişte HES kodu isteniyor. Covid + olanlar sınavda ayrı yere alınabilir belki.
[0_1606771799336_Screenshot_2020-12-01-00-29-26-241_com.meltingsource.DocsViewer.jpg](Yükleniyor 0%) )
-
@confutatis Genelgenin ilgili kısmı şu şekilde.
- ÖSYM tarafından ilan edilen ve diğer merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler
(bu kişilerin yanlarında bulunan eş, kardeş, anne veya babadan bir refakatçi) ile sınav
görevlileri
- ÖSYM tarafından ilan edilen ve diğer merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler
-
@hunter28 girmeyecek misiniz sınava yani?
-
@scofieldmustafa hak kazanırsam giricem tabi ki her şeye rağmen .
-
Bugün açıklanacağını düşünüyorum. Sadece öngörüdür duyum değil tabii ki.
-
Bir duyumu olan yok mudur ? Yine mi erteleme olcak
-
bari sınava kalanları açıklasalarda ona göre çalışsak
-
Hmb mufettislik ertelenmis..
-
@asdfghasdfgh 2018 e hoşgeldiniz dostlar.
-
@scofieldmustafa bu sinavin kaderi midir anlamadim ki
-
@asdfghasdfgh hocam vergiye halen 3 hafta var diyebiliriz. Belki kurul 3 hafta icinden vaka sayıları düşer hasta olanlar iyileşir gözüyle bakıp ertelememe karari alabilir. Ertelenen sinavlar hep bu hafta yapilacak olanlardı.
-
@scofieldmustafa bu sinavin kaderi midir anlamadim ki
-
@scofieldmustafa umarim dediginiz gibidir hocam
-
Hazine maliye sonrası bakalım hem bize hem de guy a nasıl bir karar verecekler. Ayrıca pozitif vakalar nasıl girecek acaba sınava
-
@gizo11 Farklı sınıf olacak diyorlar ama bu insanlar uçağa, otobüse vs şehirler arası ulaşım araçlarına binemeyecekler. Haliyle özel araçla gelme ihtimali olmayanların sınava girmesi pek muhtemel durmuyor. O yüzden karar merci en iyi kararı verecektir erteleme konusunda. Hakkımızda hayırlısı diyelim.
-
Çok büyük ihtimalle bu sınavda ertelenecek gibi vaka sayıları 3 haftaya anormal bir şekilde düşmezse
-
Ertelenmesine ertelensin ama makul bir sürede olsun bu sınavda benim korkum çok uzun süre sonra yapmaları @xqarmedo
-
Hepimiz hakkında hayırlısı. Inşallah bir an önce karar açıklanır. Herkes kendini bir an önce toparlar. Sağlıktan önemli hiç bir şey valla dünyada. Kimsenin hakkını yakmadan yapsınlar bir şey inşallah.