2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@spartacusflash Ekim ayına sarkmayacağini umut ediyoruz.Telefonla ulaşamayınca bir arkadaşımız bakanlığa gitmiş.Bilgi vermekten kaçınılıyormuş ne yazık ki.Ama bu hafta içi muvafakat bekleyenler de onaylanabilir denmiş.(hâlâ ihtimal dahilinde kesin değil.hersey olabilir gibisinden yaklaşıyorlar). Sayı olarak da tahminen 50 kişi civarıdır diye fikir yürütüyoruz.Ona ilişkin bir duyumumuz bile yok.
-
sayı 47 kişi ve 3 kişi kaldı şu an. burayı okuyup da muvafakati gitmemiş olan arkadaşımız varsa rica ediyorum bir an önce kurumuyla görüşüp muvafakatini ulaştırsın. gerekirse iletişime geçsin, yönlendirelim. yardımcı olalım. bu arkadaşlar belki de umursamıyor aceleleri yok ancak insanlar onlar yüzünden mağdur olmamalı
-
@destroyerb11 o 47 kişinin atama yazıları çıkar tebliğ edilir kalan 3 kişinin yazıları da sonra onaya sunulur. Aynı askeriyedeki bir kişi yüzünden tüm bölüğün cezalandırılması gibi. yıl olmuş 2021 neden hala 3 kişi için herkes bekletilir neden atama yazıları ayrı ayrı yazılamaz. çok mu zor.
-
@spartacusflash keşke hocam ama maalesef durum dediğimiz gibi. o 3 kişiyi bekliyoruz. artık resmen yalvarıyoruz yorumları okuyup da bu 3 kişinin içinde olan arkadaş varsa gereğini yapsın boşuna vebal almasın
-
@destroyerb11, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
ma maalesef durum dediğimiz gibi. o 3 kişiyi bekliyoruz. artık
-
@spartacusflash kurum arar der ki bize muvafakatınızı yazıyla yollayın. Tasradaki birimler harıl harıl çalışsın merkez birimleri istirahat etsin. Hakkaten almıcaklarsa da sölesinler.Baska sehırde olup da evli cocuklu olan da var. dalga geçmenin de adabı olur. zaten Dalga konusu olduk işyerinde.seni almıcaklar yok göndermiyorlar falan diyorlar.
-
@spartacusflash aradığını söyledi müdür bana kurumları ama sonrasında noldu bilmiyorum. sabırla beklemeye devam etmek tek yol gibi görünüyor
-
en son aldığımız haber 2 kişinin daha muvafakatının kaldığı yönünde. tekrar söyleyelim, rica ediyorum burayı okuyan arkadaşlar varsa eğer bu iki kişi onların arasındaysa lütfen kurumuyla iletişime geçsin ve muvafakat işlemini hızlandırsın. artık hakikaten beklemek insanın canına yetti
-
Evet artık her kimse ilgilensin lütfen şu muvafakatle. Burada kaç kişi 2 kişinin muvafakatini bekliyoruz
-
Herhangi bir yerde çalışmayan ve muvafakatname vb hiçbirşey beklemeyip hala daha başlatılmamış olan herhangi bir arkadaşımız var mı acaba?
-
Henüz baslayamayan arkadaşlar bir haber varmi ya muvafakat yazilari gideli 1 aya yaklaştı neredeyse
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Arkadaşlar başlatılmayanlar için herhangi duyum vs birşey var mı? Ben bugün aradım fakat herhangi bir gelişmenin olmadığını bilmediğini söyledi açan kadın. Sizin duyumunuz var mı?
-
@freudfethi hocam grubumuz var whatsap orda gelişmeleri paylaşıyoruz. muhtemelen beni de yasaklayacaklar ama burayı pek kullanan yok artık
-
@destroyerb11 Grup linkini banada yollayabilir misiniz?
-
Bu alımda olan herkes göreve başladı mı acaba? Bilgi verebilecek bir arkadaş var mı? Özelden de yazabilirsiniz.
-
-
Herkese merhabalar, belki de bu başlıkta yazmış olan pek çok arkadaş artık forumu takip etmiyordur bile. Ben de çoktandır girmiyordum. Buraya öyle bir heyecanla geldim ki. Buradan sizlerden başka kime anlatsam yarım kalırdı. Mutlaka sizleri de aramışlardır. Hazine ve Maliye Bakanlığından az önce aradılar. Açılan bir dava sonucu beni tekrardan sınava alacaklarmış. Bana has değildir, sizleri de aramışlardır diye tahmin ediyorum. Eğer hala birileri buralardaysa lütfen bana ulaşın.