2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@lafz ağzınıza sağlık
-
@sasanni34 hazine kontrolörlük alımındaki şartlar hmb uzm yrd şartlarıyla aynı oradaki listeden görebilirsiniz kpss 80 yds 70 üstü alan aday sayısını
-
@tb Hmuy 8 puan türünden alım yaptı. Kontrolörlük 5 puan türünden yaptı. Çok doğru bir karşılaştırma olacağını sanmıyorum. Hmuya 89 puan ile başvuruda bulunmuşken Kontrolör alımına daha düşük bir puanla başvurdum.
-
Arkadaşlar şu durumda yds idi puan idi vs. gibi şeyler için iş işten geçti. Önemli olan en kısa sürede mülakatların yapılmasını sağlamak. Kendi adıma her hafta kurumu arıyorum bizi de unutmasınlar diye. Herkes her hafta 1 kere arasa yeterli kendimizi hatırlatmak için. Umarım bu cuma açıklanır da bu tartışmalar sona erer yoksa en az 2-3 ay daha bekletirler bizi.
-
@mm0660, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar şu durumda yds idi puan idi vs. gibi şeyler için iş işten geçti. Önemli olan en kısa sürede mülakatların yapılmasını sağlamak. Kendi adıma her hafta kurumu arıyorum bizi de unutmasınlar diye. Herkes her hafta 1 kere arasa yeterli kendimizi hatırlatmak için. Umarım bu cuma açıklanır da bu tartışmalar sona erer yoksa en az 2-3 ay daha bekletirler bizi.
aynen oyle biri fax cekcem demisti fax da cekersek guzel olur
-
Geçen sene kurum p24 ile alım yaptı kendi bölümüm adına ben de vay be p24 alır geçerim dedim bu sene p24'ün esamesi okunmadı kadro aynı kadro. Fake atılmış gibi hissediyorum.
-
Not: Aşağıda belirtilen şeyler bizzat kurum içinden bir kaynaktan edinilmiştir.
- 500 kişinin hemen hemen hepsi alınacak.
- Referans bu kadroda çok ama çok az işe yarıyor.
- Iyi speaking yapanlar birinci tercih sebebi olacak
- Ikinci bir dili bilen direkt alınacak
- Hukuk, Kamu ve Uluslararası ilişkiler mezunları devlet ihaleleri ve uluslararası kuruluşlar ile ilgili mevzuat çalışmalarına yönelik yetiştirilecek.
- Ekonomi ve türevi bölümler doğrudan hazine stratejileri ve mevzuat çalışmalarına yönelik yetiştirilecek
- Alımın 2/3 ü İstanbul Ataşehir için, kalanı Ankara bakanlık binası için yapılacak
- Son olarak mülakatlar kısıtlamalar kaldırıldığı an tarih belirlenip 3 hafta içinde yapılacak.
- Atamaların gerçekleşmesi Eylül ayını bulacak
- Yeterlilik sonrası bazı adaylara yurtdışı temsilciliklerde ticari ateseliklerde çalışma fırsatı tanınacak
- Bazi adaylar MASAK için özel yetiştirilecek
Not 2: Lütfen özelden mesaj atmayın.
Kolay gelsin. -
@michaelcorleone aman hocam naptiniz birilerinin kalbine inecek
-
500 kişiye çıktık ama hepsini almayı düşünmüyoruz demeyeceklerine göre
-
Her şeye inanırım ama referans bu kadroda çok ama çok az işe yarıyor cümlesine inanmam. İnşallah dediğin gibi olur da hak eden herkes kazanır.
-
@mm0660, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Her şeye inanırım ama referans bu kadroda çok ama çok az işe yarıyor cümlesine inanmam. İnşallah dediğin gibi olur da hak eden herkes kazanır.
O biraz da referansına bağlı.
-
@shepherd jaaha zayıfsa işe yaramaz kuvvetliyse her zaman iş görür:)
-
@shepherd hem orası öyle hem de kaymakamlık, hakimlik, sayıştay gibi çok daha iyi yerlerde bile referans ile işler yürüyosa merkez uzmanlıkta olmaması pek de gerçekçi değil zaten
-
Zaten alım 500 kişilik. Kontenjan doldurulmayacaksa hakeden adamı referansı olmasada alırlar diye düşünüyorum. Sayı az olsa referans çok önemli olabilir ama kendini geliştirmiş ve mülakatı da iyi geçen bir kişinin bu sınav için şansı yüksektir herhalde. "Ne olacak eleman iyiydi şunuda aliverelim" derler bence
-
Eylül nedir abi ya bu kadar ertelenir mi hiç mi düşünmüyorlar işsizleri.
-
@sonilanbukucu hangi sınav hocam
-
@mantıkuttayyr hazıne mulakat sonucları ıcın beklenen tarıhmıs
-
@sinapsis gördüm hocam afedersiniz okumamisim
-
Mayısta askerlik tecilim bitiyor. Mülakatta olumsuz karşılanır mı? Tezsiz yüksek lisans a başvurmalı mıyım? Bu soru kafamı çok kurcalıyor.
-
kuruma mail atan var mı sık sık? veya arayan? hangi numarayı arıyorsunuz hangi adrese mail atıyorsunuz paylaşır mısınız