2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sagropa telefonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama çalmayacak biliyorum.
-
Bakanlıktan birine ulaştım. Kendisi 1 ay içinde diyor. Aslında yazmakta kararsız kaldım ama hiç bir bilgi olmayınca yazdım. Biraz uzun bir süre ama ne yapalım, bekleyeceğiz.
-
Muvafakatlar yazılmış hocam whatsapp grubunda bi arkadaşa böyle bilgi verilmiş
-
@hattarihanzo hattari hanzo kardeşim bilgi için teşekkürler. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Masak'ı cok övdüler bu arada. Umarım birçoğumuz oraya gideriz.
-
Silinmiştir
-
@sauerkraut var hocam ilettim
-
@sivasliconquerer rica ederim. Aynen ben de masak'ı çok duydum. maliye olursa orası olmasını isterim.
-
Bir sonraki aşama makama sunulması mı acaba, imzalandıktan sonra da atama tebliğ bekleriz sanırım
-
@cihandar hocam muvafakatlar alındıktan sonra bakana toplu imzaya sunulur. yalnız muvafakat uzayabilir belki bazı kişilerde. ama toplu onay için herkes beklenir mi yoksa bazıları önden mi imzaya gönderilir onu bilemiyorum, kurumun takdirinde
-
@hoag hocam yazılmış derken kurumlara mı gönderilmiş yoksa taslak olarak mı bekletiyorlarmış acaba?
-
@destroyerb11 teşekkürler
-
Silinmiştir
-
@destroyerb11 kurumlara gönderilmiş
-
Muvafakat aşaması ne kadar sürüyor? Tahmini ne zaman başlarız?
-
@sagropa muvafakatı hemen verirler çünkü bir üst kadro olduğu için vermek zorundalar. ama herkesi hesaba katarsak ne kadar sürer bilemem
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Muvafakat yazıları yazıldı süreci bundan sonra gruptan ileticem. Ilgili arkadaslarim mesaj atabilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar, görev yeri ili dışında ikamet edenler tebligattan sonra kaç gün içinde işe başlamaları gerekiyor?
-
@callisto yasal süre 15 gün hocam