Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Simdi çıktım mülakattan. Mülakat ortalama 5 dk sürüyor arkadaşlar. Komisyon üyeleri senin karşında yüksekte oturuyor. Arkada mülakatı izleyen 3 kişi vardı. Mülakat soruları genelde dernekler kanunundan geliyor. Bana 3 soru sordular dernekler kanunuyla alakalı. Tüm adayların hakkında hayırlısı olsun. Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
-
@Wicksell hocam gelmeyen var mıydı
-
Mülakata sabah kaç kişi gelmedi imza atarken bakın arkadaşlar sona doğr girenler
-
@firito sabah 6 kişi gelmedi hocam 9 kişiydik bana dernek kanunundan sorular geldi bide bölümümle alakalı olarak mahalli idarelerden soru geldi
-
@odle baya gelmeyen var inşallah zorunluluktan değildir gelmeme sebebi
-
@firito küçük şehirlerden özel araç dışında ulaşım yok baya etkiledi bence
-
Öğlenden sonra girecek arkadaşlarda kaç kişi girmedi bilgisini verirse net sayı belli olur
-
Cuma öğleden sonra 3 kişi gelmedi arkadaşlar.
-
- Gün 7 kişi
- Gün 7 kişi
- Gün 9 kişi mülakata katılmamış verilen bilgilere göre. Toplamda 23 kişi katılmamış.
-
Diğer alımlar ile mükerrer olanları düşünürsek şans yüzde 40 gibi
-
Bana da dernekler kanunu anayasa ve cmk dan soru sordular
-
Sağlık uzmanlığı ve btk açıklandığı zaman kazanan arkadaşlar feragat ederse İçişleri Bakanlığı alımlarından mülakata giren herkes işe girer bu konuda duyarlı olalım
-
Buraya bana sorulan soruları bırakayım ilerde girecekler yararlanır belki.
1-)Yabancı gerçek kişiler derneklere üye olabilir mi? hangi kurumdan izin almalı?
2-)Gsyih nedir?
3-)Mülkiyetin kamuya geçirilmesi ne demek? Hangi kanunda geçiyor?
4-)Petrol fiyatları neden düşüyor? -
@Reşo, içinde söyledi: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
trol fiyatları neden dü
Güzel sorular sorulmuş, tadında olmuş
-
Evet arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle mülakat süreci bitti, sonuçları konuşmaya başlayalım :)) mülakatı ısrarla yapmalarından erken açıklarlar çıkarımı yapabilir miyiz ne dersiniz?
-
@Camokaa inşallah erken açıklarlar 3 alım da aynı isimler var mukerrerlik olmaz umarım
-
AÇIKLANDIII
-
200 kişilik İl Göç mülakat tarihi bekleyip de kazanan var mı
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
Bu ne hız ya maşallah. Eyy göç idaresi özellikle SGK gör bunları gör.