Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@edekentli dernekler eski cazibesini yitirmiş. Çok turne var diye tercih edilmiyor olabilir
-
Sistem başvuru no: 104 (6 Nisan 13.16)
-
86 ile şansım yok galiba başvurdum bi ihtimal
-
6 nisan 15.24 190 kusur
88 civarıyla başvuru yaptık hayırlı olsun -
Arkadaşlar yeni fotoğrafı yüklemek istiyorum yeniden başvuru formu nasıl doldurulabilir?
-
@sbhGazi sistem izin vermiyor yeni başvuruya ben denedim olmadı
-
@merasim34 telefondan denedim oldu öyle deneyin
-
@Willsmithh Bende 86 ile başvurdum hocam çok zor.
-
acıklanmayan kurumlar sonuçları açıklasa 90 ın rahat altına düşer de
-
Dhmi hazine filan kazanan cocuk buraya da basvuracak mi bakalım . Simdiye kadarkiler tatmin etmemiştir kendisini kesin. Hayali dernekler denetçiliği imiş
-
Arkadaşlar benim gibi fotoğraf yüklerken sıkıntı yaşayan var mı ? Paintten boyutları ayarladım ama sürekli kabul etmiyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfenn ?
-
@sermayeakimi google a otomatik fotoğraf boyutlandır yaz orda çıkan siteden oranları 600*800 şeklinde ayarlayıp boyutlandır kabul ediyor
-
S൴stem Başvuru No : 269 ilk günden işi olan da olmayanda başvuracaktır buna 90 aşağı kapatacağını zannetmiyorum daha yüksek de olabilir. ilk 90 bur da olur zaten
-
@now34, içinde söyledi: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
S൴stem Başvuru No : 269 ilk günden işi olan da olmayanda başvuracaktır buna 90 aşağı kapatacağını zannetmiyorum daha yüksek de olabilir. ilk 90 bur da olur zaten
Yeminle bir tane fire versin ilk 90 dan gözlerim yaşarır...
-
@sermayeakimi benimkini de kabul etmedi sonra telefondan denedim oldu
-
@motun çok teşekkürler
-
Sistem başvuru no :375 arkadaslar çıktısını almamızı söylüyor bir yere postalayacağız ? Çıktı ne için gerekiyor acaba ?
-
@sermayeakimi posta yok hocam
-
@firito çıktı ne için peki Bir bilginiz var mı ?
-
@sermayeakimi hocam başvuru tarihleri sonrasında sistem kapanacağı için indiremezsiniz alın kenarda dursun bu sizin işinize yarayacak diye o şekilde bilgi düşmüşler