İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@guymağduru 90.81 olma olasılığı nedir hocam ya
-
@kemankeşş2, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@guymağduru 90.81 olma olasılığı nedir hocam ya
90.80 olsa bana da geliyor:)
İnşallah düşer ama ben düşük ihtimal diye görüyorum şahsen -
@çıkmadıkcandan üstadım açıklamaların için teşekkürler 3 grup başkanlığından birini seçtiğimizde mesela izmir turne için doğu karadeniz beldeleri çıktı diyelim yine gidiliyor mu? Yoksa öncelik ege akdeniz güney marmara bölgeleri mi?
-
@RootofAllEvil değisen bir şey olmuyor dostum. Grup olarak olduğun yeri sadece yasadigin yer olarak düşün. Onun haricinde nerde olursan ol her yere gitme ihtimalin var. O yüzden zaten istediğin ile puansız sınavsız tercih edebiliyorsun
-
@çıkmadıkcandan teşekkürler hocam
-
Yarın liste belli olacak hayırlısıyla inşallah mülakat tarihleri ertelenir.
-
@RootofAllEvil inşallah hocam ben o ihtimal yüzünden pek hazirlanamadim, sağlık açısından da otelenmesi iyi olabilir zaten alıştık beklemeye mülakata 1 ay erken girmek biz çok avantaj saglamayavak gibi en azında kendin fikrim bu
-
Dernekler ertelenmedi yalnız.
-
@Willsmithh 16 mayıs öncesi ne otobüs bileti var ne uçak bileti mutlaka ertelemeleri gerekiyor
-
Liste açıklandı 91.64 te kaldı.
-
@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Liste açıklandı 91.64 te kaldı.
-
Liste dışı kaldık yine
-
Mükerrer başvuru yapanlar Allahınızdan bulun yazık rahat 89 90 küsür e düşerdi özellikle @nairu adlı kullanıcı yetmedi mi Adalet kontrolörlük sana
-
@kemankeşş2 ne söylesek boş kardeşim insanlar bencil gelmiş bencil gidiyor iibflinin iibfliye yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor. Hiç hükümette falan suç aramaya gerek yok özellikle bu konuda. Yok etkinlikmiş yok birlikmiş yaa bi geç! Benzer iş yapılan ve aynı ek göstergeli aynı maaşlı kadrodan geçiş yapıp bir de mülakatı kazanacak olanların meslek hayatında mutsuz olmalarını diliyorum. Evet mutsuz olsunlar..
-
sıralamam 91. bravo iibf kına yakabilirsiniz bencillik de aç gözlülük de de birinciyiz 88 89 kadar inecekken liste dışında kaldım
-
@kemankeşş2 benim sıralamam 91. kendine göre sebepleri olan iç işleri kontrolörlüğü kazanacagına emin nasıl olsa adalet te yedek var deyip aristo mantıgı yapmışlar arkadaşlar kına yakabilirsiniz
-
Ankara da oteller kapalı galiba kalıcak yer var mi bildiğiniz
-
@RootofAllEvil onların gözü doymaz hocam referanslari sağlam.Hatta simdiden hazır olalım hmuy basvuracaklar.Vmyyede basvursalarda kazanamayackalri icin muhasebeden dolayı yada beyefendiler vmy ile ugrasmak istemez.Ben onların psikoljinis cok iyi bilirim.
-
Arkadaşlar biliyorum en az 4 5 kisi e devlet den öylesine başvurdu biliyorum ki hali hazır çalışanlar bazıları mülakat erteleme olmazsa ugrasmicak gelmicek yine puan iyi düştü fakat mülakatta en az 6 7 fire yaşanır gibi
-
@Willsmithh, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Arkadaşlar biliyorum en az 4 5 kisi e devlet den öylesine başvurdu biliyorum ki hali hazır çalışanlar bazıları mülakat erteleme olmazsa ugrasmicak gelmicek yine puan iyi düştü fakat mülakatta en az 6 7 fire yaşanır gibi
İşte o 6-7 fire bizim kaderimizle oynuyor. Ama nasip değilmiş diyorum.