İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@nairu kardesim sen icisleri uzmanligi haric basvurmuycam demissin. Bu ne oluyor şimdi. ??
-
Arkadaşlar resim bir türlü olmuyor
-
Anlaşılan yine 90+ kapatacak. Yazik günah 85 90 arası puanı olanlara
-
Başvuru: 113 P9 90,82 zor ama bakalım
-
@Gresham-T yani mantıken düşmesi lazım bu yıl baya ilan geldi ve sonuçları açıklandı kazananlar niye başvuruyor anlamıyorum
-
Burada yazılanlara bakınca 90 civarı olan çok, yüksek kapatmayacağını düşünüyorum. Bu haliyle... ama ilerleyen günlerde değişebilir.
-
YAW ARKADAŞLAR BI YERI KAZANAN INSANLAR BASVURMASIN BE BU NE ACGOZLULUK KARAKTERSIZLIKTIR. EŞDEĞER MAKAMLAR ADALAT ILE ICISLERIKONROLURU
-
@çölkaplanı bizim insanımız herşeyin tersini yapıyor 87 88 89 almış insanlar da var onlarda şanslarını denesin
-
@çölkaplanı tamam
-
@nairu, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Başvuru no 60 92.62
AÇGÖZLÜLÜKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL SENİN YAPTIĞIN HOCAM ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN NE DİYİM AYNI KADRO 1 HAFTA ÖNCE ATANDIN DAHA EL İNSAFF
-
@kemankeşş2 aç gözlü insanlar olmasa rahat gelirde işte
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır
-
Alın size iibflinin gerçek yüzü.. Bir de birlikten söz ederler hadi lan ordan bu bencillerle birlik falan olmam ben!
-
@1zeynep aynı sorun telefonda bende de oldu. Nasıl hallettiniz ? Yazdir dedim ama telefona kaydetmedi sanirim.
-
@kemankeşş2, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@nairu, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Başvuru no 60 92.62
AÇGÖZLÜLÜKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL SENİN YAPTIĞIN HOCAM ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN NE DİYİM AYNI KADRO 1 HAFTA ÖNCE ATANDIN DAHA EL İNSAFF
Bi de basvurmuycam demis samimiyetsiz şekilde. Adam gibi çıkıp basvurcam de canı al.
-
Arkadaşlar ne kadar güzel yardirmissiniz kşahsi durumumu bilmeden ustelik.bende burda şahsi durumumu bilmeden hakkımda atanlara hakkımı helal etmiyorum.dernekler denetçiliğine basvurmadim. Buna başvurdum ki bir sebebi var. Ben burda görmediğim beklemedigim sınavlar için bile mücadele veren bir insanim. Eğer ki burayı kazanırsam zaten adalet için yedekten bı arkadaş girecek yerime. Bol keseden atmayın siz diyosunuz ki o yedek değil ben yararlanayim bu işten.sadece kendiniz için bsey istiyorsunuz.benim şahsi sevenlerim var muhasebesini yaptım kendi içimde ve vicdanım rahat. ben başvurup yazmayadabilirdim bu kadar kötü niyetli olacağınızı düşünemedim hata benim.size tavsiyem birşeyi bilmeden etmeden bol keseden sallamayın.
-
@çölkaplanı adamligima laf edecek kadar adam misin acaba ? Başvurup yazmayadabilirdim geldim buraya adam gibi başvurdum dedim puanımi yazdım.noluyoruz ya başkası hakkında rahat rahat yargı dagitiyorsunuz.sahsi sevenlerim var diyorum size açıklama bile yapmak zorunda olmadığım halde gelip buraya kendimi anlatiyorum ne adamligim kalmış ne başka bseyim noluyoruz arkadaşlar
-
@nairu 85 üstü alıp atanamayan arkadaşlarımız var bu ilanların önümüzdeki yıllarda gelip gelmeyecegi bile malum bu kriz ortamında ayıp olmuyor mu hocam daha çalışmaya bile başlamamışsınız keşke önce işi tecrübe etseydiniz bir kaç yıl
-
Başvuru sayısı dolardan hızlı yükseliyor