İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
Aynı tarihlerde hakimlik mülakatları yapılacaktı ertelendi. Malumunuz büyükşehirlere giriş çıkış yasaklandı bu durumun süresi belirli mi belirsiz mi bilmiyoruz. Listeye girecek olursak birçoğumuz şehir dışından gelecek yolda veya Ankara'da hastalık kapmak istemeyiz. Bakanlığın bunu ayarlaması lazım ben de mülakatları erteleyeceklerini düşünüyorum.
-
Şu fuzuli başvuruları bi yapmasalar gerçekten dişe dokunuş düşüşler olacak ama ne söylesek boş. Umarım düşer..
-
@Gresham-T hocam bunlar illaki yaşanıyor her ilanda olduğu gibi bunda da yaşanacak, buna (haklı olarak) tepki gösterdiğimizde istenmeyen kişi ilan ediliyoruz nerdeyse. Yds li ve bölüm bazlı alımlar bir de bddk dışında 90 ın altında kapatan sınav olmuyor il göç 200 değil de 40 kişi olarak gelse eminim 87-88 ile kapatırdı. Devletin bu keyfiliğe son vermesi lazım hatta mümkünse tüm kurumlar başvuruları e-devlet üzerinden almalı ve aynı ek göstergeli kadrolar arasında da sadece bir kez geçiş hakkı vermeli.
-
Basvuru kisminda e postayi yaziyorum hatali deger diyo acaba neden olabilir
-
@Mambaa hakim savcılık mülakatlarına ortalama 4500 kisi girecekti. O yüzden olabilir. Burada 90 kisi. 2 günde biter.
-
@edekentli idari hakimlik mülakatları 12 13 14 mayısta saat 13.30'da başlayacak şekilde günde 100 kişi alınarak gerçekleştirilecekti. Sizce 10 kişi eksik olduğu için yapılabilir mi?
İsterse 10 kişi olsun. Mesele diğer illerden gelinecek olması belirli bir süre ortak bir alanda bulunulacak olması. -
@edekentli içişlerinin dernekler ilanı daha önce gelmişti. Onun mülakat tarihleri belli olunca bu ilanın da akıbeti belli olur.
-
2015 alımı ---10 kişi--88.48
2018 alımı---12 kişi--93.20
-
@Aslan-Reyiz 2018 alımı galiba daha kışın ilan gelmişti yani ilk bu tarz ilanlardan olabilir onunda etkisi oldu bu sefer 1 1.5 puan rahat düşer inşallah
-
@Willsmithh inşallah düşer zira 2018 de 72 kişiden 18 kişi mülakata gelmemişti biraz keyfiyet olmasa daha iyi olur, 2015 te ilk 5 elendi 20.arkadaş 1.asildi yanlış hatırlamıyorsam
-
@calicartel hocam siz adalet kontrolü atandım demissiniz alanı bırakıp kaymakamlık çalışacağım detip bu başlıkta bu şekilde bulunmaniz düşündürücü hele bu ifadelerle neyse
-
Başvuru 789 puan 92.51
-
@Willsmithh burayada basvurmayi düşünmedim değil sonradan vazgeçtim ve sadece fikir beyan ettim hocam atanan arkadaşların tabiki duyarlı olması gerekir ismini listede görmek için her alıma başvuran insanlar var tabiki bunu nasıl anlamiyorsam bazı arkadaşlarda atanipta bazı kurumlara başvuran arkadaşları neredeyse kiralık katil tutup peşlerine takalım falan diyecekler onlarida anlamiyorum.
-
@ankara0648 puan yılı ve sıralamanız kaç acaba?
-
2019 yılı sıralama 103
-
@calicartel kendinizi hariç tutup bunu yazdıysaniz birşey diyemem anladim
-
@Willsmithh ben basvurmuyorum hocam çok şükür biyer kazandım ve o meslegi yapabileceğime kendimi inandirdim Allah nasip ederse enerjimi kaymakamlık için harcamaya karar verdim.bence atanan herkes kendine bir hedef belirleyip enerjisini oraya harcarsa hem kendisi eninde sonunda hedefine ulaşır hemde diğer arkadaslarada daha çok yol acilir. Ama bunu yapmayan insanlarada ağır ithamlar doğru değil bir realite var kimse kimsenin meslek seçme özgürlüğünü elinden alamaz kim ne derse desin puan o adamın elinde sonucta.benim şahsi fikrim tabi bunlarin hepsi.
-
@calicartel hayırlı uğurlu olsun mesleğinde başarılara
-
Arkadaşlar bunda da belli mi mülakata kazanan listenin tarihi ?
-
Sınava katılacakların listesi 22 Nisanda belli olacak yazıyor ilanda inşallah erteleme olmaz listelerin açıklanmasında.