İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
91.7 ile başvuracağım . Gelme ihtimali var mıdır dostlar
-
Geçen sene çok umutlu ve istekli olduğum halde mülakatta asil listeye layık görülmediğim alım İyiki olmadı her şeyde bir hayır varmış. Ama güzel meslek tabiki hayırlı olsun
-
89.3 340 sıralama gelmez imkansız heralde başvurmicam
-
@albertcamus hocam meslek tanıtım yazısı rica etsek
-
92.5 93 aralığında kapatır
-
91 92 arası kapatır gibi görünüyor bir önceki 72 kişi çağrılan ilanda 92,5 ile başvurdum 103. Müş sıralamam o sene çok açıklanan kurum yoktu.
-
@kamucu25 imkansız değil hocam başvurun bence
-
2018 den 91.5 puanım var başvurayım diyorum ama aynı tarihlerde idari hakimlik mülakatları var. Olur da listeye girersem ancak kontrolörlük mülakatına gidemezsem başkasının hakkına engel olmak istemiyorum.
-
@RootofAllEvil siralamaniz kaç hocam
-
@nairu 170 hocam
-
@RootofAllEvil hocam bence başvurun tarih konusunu arayıp değiştirebilirsiniz belki aynı tarihe denk gelmesi durumunda. BDDKda olmuştu tarih değiştirme.
-
@RootofAllEvil Mayıs olarak belirlenmiş ancak ben mayısta mülakatları yapılabileceğini düşünmüyorum açıkçası yine bir erteleme gelecektir.
-
@RootofAllEvil günü gününe denk gelmiş değil sanırım hocam henüz başvurun bencede
-
@RootofAllEvil keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa pek çok kişi bu sene müfettişlik Merkez uzmanlık kadrolarını kazandığı halde başvuru yapacaktır. Duyarlı olunsa 89-90 a kadar düşebilir ama sanmıyorum
-
Geçen sene 92-93 aralıgında kapatmıstı. Bu sene 90 a kadar düşeceğini tahmin ediyorum. Geçen seneki 12 kişilik alımda 72 kişi çağrılmıştı mülakata. Evrak teslimi elden olduğu için yaklaşık 18 kişi gelmemişti ,54-55 kişi fln girmişti mülakata. Yanlıs hatırlamıyorsam Komisyonda 4-5 kişi oluyordu bunların arasında personel genel müdürü, iller idaresi genel müdürü, teftis kurulu başkanı vardı. Mülakatta iki soru sormuslardı bana 6 dakika sürmüştü. Soruları cevapladım ama nasip olmadı. İnsaAllah hayırlısıyla bu sene hakedenlere nasip olur.
-
En azından burdaki herkes kpss yilini ve puanını yazsın 3 aşağı 5 yukarı fikir verebilir. Umudum yok ama 2018
89.8le basvuracagim ben -
@Gresham-T 2019 -91.72- -126
-
@Gresham-T 2019 94.17 sıralama 52
-
@çölkaplanı Benim puan 91.77 sıralama 140 . Sınav yılınız 2018 olabilir mi ?
-
@Gresham-T 2018 91,49