İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
- 

91.7 ile başvuracağım . Gelme ihtimali var mıdır dostlar 
- 

Geçen sene çok umutlu ve istekli olduğum halde mülakatta asil listeye layık görülmediğim alım  İyiki olmadı her şeyde bir hayır varmış. Ama güzel meslek tabiki hayırlı olsun İyiki olmadı her şeyde bir hayır varmış. Ama güzel meslek tabiki hayırlı olsun 
- 

89.3 340 sıralama gelmez imkansız heralde başvurmicam  
- 

@albertcamus hocam meslek tanıtım yazısı rica etsek 
- 

92.5 93 aralığında kapatır 
- 

91 92 arası kapatır gibi görünüyor bir önceki 72 kişi çağrılan ilanda 92,5 ile başvurdum 103. Müş sıralamam o sene çok açıklanan kurum yoktu. 
- 

@kamucu25 imkansız değil hocam başvurun bence 
- 

2018 den 91.5 puanım var başvurayım diyorum ama aynı tarihlerde idari hakimlik mülakatları var. Olur da listeye girersem ancak kontrolörlük mülakatına gidemezsem başkasının hakkına engel olmak istemiyorum. 
- 

@RootofAllEvil siralamaniz kaç hocam 
- 

@nairu 170 hocam 
- 

@RootofAllEvil hocam bence başvurun tarih konusunu arayıp değiştirebilirsiniz belki aynı tarihe denk gelmesi durumunda. BDDKda olmuştu tarih değiştirme. 
- 

@RootofAllEvil Mayıs olarak belirlenmiş ancak ben mayısta mülakatları yapılabileceğini düşünmüyorum açıkçası yine bir erteleme gelecektir. 
- 

@RootofAllEvil günü gününe denk gelmiş değil sanırım hocam henüz başvurun bencede 
- 

@RootofAllEvil keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa pek çok kişi bu sene müfettişlik Merkez uzmanlık kadrolarını kazandığı halde başvuru yapacaktır. Duyarlı olunsa 89-90 a kadar düşebilir ama sanmıyorum 
- 

Geçen sene 92-93 aralıgında kapatmıstı. Bu sene 90 a kadar düşeceğini tahmin ediyorum. Geçen seneki 12 kişilik alımda 72 kişi çağrılmıştı mülakata. Evrak teslimi elden olduğu için yaklaşık 18 kişi gelmemişti ,54-55 kişi fln girmişti mülakata. Yanlıs hatırlamıyorsam Komisyonda 4-5 kişi oluyordu bunların arasında personel genel müdürü, iller idaresi genel müdürü, teftis kurulu başkanı vardı. Mülakatta iki soru sormuslardı bana 6 dakika sürmüştü. Soruları cevapladım ama nasip olmadı. İnsaAllah hayırlısıyla bu sene hakedenlere nasip olur. 
- 

En azından burdaki herkes kpss yilini ve puanını yazsın 3 aşağı 5 yukarı fikir verebilir. Umudum yok ama 2018 
 89.8le basvuracagim ben
- 

@Gresham-T 2019 -91.72- -126 
- 

@Gresham-T 2019 94.17 sıralama 52 
- 

@çölkaplanı Benim puan 91.77 sıralama 140 . Sınav yılınız 2018 olabilir mi ? 
- 

@Gresham-T 2018 91,49