İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
-
Başvuruyu geri çekmenin ya da iptal etmenin yolu var mı? Ben bu "özel sebepleri" olan bencillerle listeye kalacak olsam bile sınava katılmak istemiyorum.
-
Boşvuru 185
Puan 90,9 hayırlısı olsun -
Sistemden iptal edilebilir başvuru.
-
@RootofAllEvil ss aldım
-
@kemankeşş2 cezaevi denetimi olmasiyla alakalı sebeblerim var hocam burada paylasamayagim.2yildir bende işsizim tabiki başvurup basvurmamak konusunda tereddüt yaşadım ve şöyle düşündüm.ben gitmeyeceğim bir sınava yapmayacağım bir mesleğe basvurmuyorum.kazanirsam ekmek kapım olacak orasi keyfi bir durum yok orada ve eğer kazanırsam belki biri liste dışı kalacak ama biride yedekten adalet bakanlığına girecek.. yine tekrardan değerlendirme yaparım tabiki.ben eleştiriye de açığım verilen tepkileri de anlıyorum yanlis yaptığımı anlarsam ondan donebilecek bir insanimda.ama açgözlü karaktersiz yok maaşını yeme yok torpilin sağlam falan diyo millet.bunlari hakedecek bsey yaptigimida düşünmüyorum..sizin için tekrar düşüneceğim güzel uslubunuz için teşekkür ederim hocam
-
@nairu Dikkate aldığın için teşekkür ederim.
-
@nairu hocam şimdi sen bu sürece girmişsin Mülakatı kazanmışsın mesleği hiç mi araştırmadın cezaevi denetimi olup olmadığına yeni mi dank etti inşallah Cuma gününe kadar bir karar kılıp bizleri bilgilendirirsin.
-
@nairu hocam sizin mantık bu kadroyu kazandıgınız da işler kazanamazsanız bir kişinin hakkı yanar zaten başvurmuşsunuz işi kişileştirmek için yazmıyoruz bu bi zihniyet a grubunda umarım son olur
-
@kemankeşş2 İçişleri bakanlığı>adalet bakanlığı >işsizlik siz ilk kazandiginiz meslekte kalın hocam.size bsey söyleyim mı siz önce kendinize karşı dürüst olun.ben burada iddia ediyorum 15kisinin 10u bu ilanlara basvurur.benim hatam gelip buraya yazmak oldu..burda birçok kişiye cevap yetiştirmeye çalışmam ayrı bir hata. Son sözüm su Allah herşeyi herkesin gönlünün guzelligine göre versin.ben gönlümün güzelliğine inanıyorum sizde inanıyorsanız arkanıza yaslanın o torpilli diye itham ettiğiniz insanların sizi geçmesinden de korkmayın kafaniz rahat bir şekilde sinaviniza girin.
-
@jamiryoo hocam siz olsanız napardiniz 92puanim var ilk kazandigim sınav adalet bakanlığı 2yildir beklediğim sinav önceki iletilerimede bakabilirsiniz İçişleri bakanlığı.cezaevi konusunda da belki babam yattı belki abim yattı antipatim var.is seçme durumumuz olmadığı için heryere başvurduk Allah'ta nasip etti ama ben neden kendim için en doğrusunu seçmeyim neden en iyisini istemeyin. Herkes dürüstçe ben olsam basvurmazdim diyorsa tamam iptal edecek başvurumu soz
-
@nairu Adalet Bakanlığının yerleştiğiniz kadrosunda cezaevi denetimi olduğunu bilmeden mi başvurdunuz? İnanın içişleri kontrolörlüğü cezaevi denetiminden iş yükü olarak daha zor olacaktır. Ülkemizde toplam 1397 belde var daha buna ek pek çok turnesi ve zorluğu da olacaktır. Her işin kendine has zorlukları var iyice araştırıp başvuru yapılsa en güzeli olurdu aslında. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@hakimehanımm mesele iş yükü değil hocam.diyorum ya cezaevi olmasinin benim için bazı nedenlerden dolayı zorluğu var.yasamayan bilemez.issizken başvurdum çünkü seçeneğim yoktu.yine çok şükür bir mesleğim oldu ama kendim için neden daha iyisini istemeyim.herkes ben olsam basvurmazdim diyebiliyor mu dürüstçe ?
-
@nairu ben olsaydım empati yapardım kendi nefsim için istediğimi başkası içinde istedim hayata bir başkasının penceresinden de bakardım.Neyse hocam işiniz de başarılar hangisini tercih edersiniz bilmiyorum artık belki mesai arkadaşı oluruz neyse cok uzadı zaten konu
-
@nairu neyse çok uzadı tamam belli oldu işin rengi hayatta başarılar.
-
@nairu ben diyorum hocam çünkü başvurmadım ilk önce yapabilir miyim diye bakıyorum cezaevini görünce ben başvuru yapmadım o zaman veya sadece merkez göçe başvurdum taşra düşünmediğim için hiç bir mülakata kalamadığı halde yaptım bunu işim olsa heralde bu başlığa girip de bakmazdım bile
-
@jamiryoo kendim için istedigimi başkaları içinde isterim ilgocten anında feragat ettim yapılacak mulkata girmeyeceğim ama hala mulakat bekleyen arkadaşlar için mucadele ediyorum.ama.kendi iyiligimide düşünmek zorundayim. inanın vicdan sahibi olmasam empati yapmasam burda bu kadar gönül kırmamak için kendimi açıklamaya calismazdim bencede çok uzadı ve burda yazılanlar gerçekten ağrıma gitti yinede hepinizin cani sağ olsun.kizginlikla laf ettim hakkıma giren arkadaş varsa onada hakkım helal olsun hepinizin yolu açık olsun arkadaslar
-
@nairu liste açıklandıgında 91. arkadaştan helallik alın bizlik bişey yok
-
@nairu hocam yatay geçişler için muvafakat sıkıntısı yapıyor kurumlar. Eğer burayı düşünüyorsaniz ve kazanacağınıza inanıyorsanız şimdi değil ama göreve başlama esnasında adalet feragat ederseniz geçiş için daha kolay olacaktır. Yani adalet başlamanız durumda buraya geçiş zor olacaktır sizin için. Aklınızda bulunsun.
-
@hakimehanımm askerlik tecilim bitti kyk ödemem başladı genel sağlık sigortami 1yildir odeyemiyorum hastaneye gidemez oldum bide babam MS hastası bakmam gereken bir ailem var günlük işlerde calismaktansa herşeyi denedim hocam.yoksa bende daha eleyici davranirdim.