İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
Bugün başvuran oldumu sıra kaç acaba
-
@friedman-25 Sabah başvurdum 1100 lerdeydi.
-
@İnspector Sanayi teftişe 900 kisi başvurmuştu. Basvuru suresi de uzundu baya. Burada 1k yi aşmış simdiden
-
Arkadaşlar çalışma yeri sadece Ankara mı ? İstanbul'da çalışma imkanı varmıdır bilgisi olan var mı ?
-
@ilanmılano merkez Ankara ama denetim teftiş işi olunca gerektiğinde bütün ülkeyi geziyorsunuz köyler beldeler belediyeler büyükşehirler vs
Adalet Bakanlığı kontrolörlüğü yönetmeliğinde yanlış hatırlamıyorsam
İlk 5 yıl için yıl içinde 6 aya kadar
5 ila 10 yıl arasına 5 aya kadar
10 ila 15 yıl arasına 4 aya kadar
15 ila 20 yıl arasına 3 aya kadar
20 yıl ve üstüne 2 aya kadar turne süreleri yazıyordu bu meslek için de aynı süreler olduğunu düşünüyorum. -
@RootofAllEvil Sağolasın hocam. Ben de Ankara dışında bi merkezde çalışma durumu goremedigimden kararsız kaldım basvurmadim. Başvurular bitti hayırlısı olsun herkes için.
-
Son başvuru numarası kaç acaba?
-
90 altı kapatsa keşke
-
@Gresham-T çok zor gözüküyor inşallah diyelim hocam
-
Başvuranlar puanlarını yazsa fikir sahibi olurduk ama çoğu kişi yazmadı.
-
Arkadaşlar maaşı hakkında bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar direk mülakat olması güzel bir bakanlık denetim işi bunların hepsi talebi artırıyor hali hazırda merkez uzman taşra uzman arkadaşlar da basvurmasi normal , son alımda 93 puanla kapadi saydığım sartlar ozan da gecerliydi.
Bu sene farklı olarak ilan geç gelDi ve 18 kişi daha fazla mülakata aday çağrıldı muhtemelen 1 -1.5 puan daha düşecek 91 altı çok zor ama 91.5 92.5 arası kapatacağını düşünüyorum ben inşallah yanılırım daha düşük kapar hepinize başvurunuz hayırlı olsun -
@RootofAllEvil hocam bizde öyle bir kural yok sureler konusunda. Ortalama 4 ay gibi kodlayin. Üstü ender olur. Ankara Izmir Istanbul olmak üzere 3 grup var. Bu gruplardan herhangi birinde eğitimlerinizi alıp 1 sene sonunsa yetkinizi alırsanız çalışabilirsiniz.
-
@Willsmithh 91.49 yapsak olmaz mı
-
@ekonometrisyen eşit işe eşit para uygulamasından dolayı merkez uzmanlıklar ve teftiş kadro maaşları aynı. Bu da 6200 gibi bir şey baslangıcta. Ilerleyen aylarda vergi cengeline girdiniğiz için maaşınız duşer. Maaşınızi göreve gidince biriktirmesi kolaydır. Harcırah otel 110 tl yemek 71 liradir. (Butun kurumlar için boyle) . Normalde harcayacagınız parayı harcamadığınız için alım gücü açısından 8000 tl kazanıyormuş gibi varsayabilirsiniz.
-
@çıkmadıkcandan bu üc grupta mı görev yapiliyor yoksa bakanlik merkezde mi?
-
@edekentli hocam 1 sene sonunda egitiminizi tamamlar yetkinizi alirsanız 3 unden birinde görev yapabilirsiniz . 4 ay yine herkes gibi nerede olursaniz olun göreve cikarsiniz
-
Dernekler denetçiliği ile kiyaslarlarsak düşme olanağı olmaz mı acaba tamam p23te işletme var ve genel olarak isletme puanları düşük ama ilan öncesinde kaymakamlık açıklandı ve puan /sıralama olarak denk gibi sanki
-
@çıkmadıkcandan 4 ay turne kesintisiz mi yoksa yılda 4 ay farklı zamanlarfa mi?
-
@edekentli aralikli hocam.