İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@kemankeşş2 bu kadar doyumsuzluk olmaz. daha yeni bir kuruma müfettiş yardımcısı olarak atanan kişi bile başvurmuş ve sözlü sınava girecek. müfettiş olmuşsun işte, daha neyi kanıtlamanın peşindesin? malum kişiyi konuşmaya gerek bile yok, adalet bakanlığı kontrolörlüğünde cezaevi denetiminin olduğunu bilmiyormuş(!). işsizliği yaşayan birisi olarak, umarım bu mülakatı geçemezler ve halihazırda benzer işte çalışan, aynı göstergeye ve mali haklara sahip olarak çalıştıkları halde bu tarz ilanlara başvuranlar, kurumlarında en ağır mobbinge uğrarlar. yeter artık, bu kadar bencillik ve açgözlülük olmaz. mükerrer başvurular olmasa, 88-89 puanları görürdü.
-
@Ertuğrul-Bey hocam bi nasrettin hoca eşek metaforu var ya eşekten düşmüsün halinden eşekten düşmüş anlar o arkadaşlar da bi gün eşekten düşer
-
@ahmetozcelik35 ama öyle olmaz lütfen başka yeri kazan arkadaşlar uzmanlıklara hatta ekimdeki gelir uzmanlıgı gibi taşra uzmanlıklarına da başvursunlar bizde vay be diyelim adam iyi puan almış döktürmüş
-
@jamiryoo doğru söylüyorsunuz hocam, aldıkları puanı göremeyeceğimiz eksik bir liste olur yoksa.
-
@ahmetozcelik35 şu işsizlikte şu salgın da bencillik olmaz ama önümüzdeki aylar da ülkenin halinin ne olacagını bilmiyoruz bir iki kişinin bile sınavı kazanması kazananlar için büyük bi olay hele bide bunu yapanlar refersansları arkasına sıgınıp yapıyorsa fetö den beter olsunlar
-
Aynı statü, aynı mali haklar ve aynı şehirde çalışılacak olunmasına rağmen puanı yüksek ve bir işi olan arkadaşların bu listede yer alabilmesi için çok önemli nedenleri olmalıydı. Umarım başvuranların hepsinin de geçerli ve çok önemli mazeretleri vardır, ne diyelim !
İçişlerinin açmış olduğu 3 ilanın da aynı ay içerisinde başvuru alması ve aynı kesime hitap etmesinden dolayı bu durum ile karşılaşılacağı belliydi. Bence burada bakanlık en azından yedek liste formülünü düşünmeliydi. Zira çıktığınız ilanın bir anlamı kalmayacak bu şekilde. 3 ilana da aynı adayların başvuracağı açıktı.
Ben de iki listeye giremedim ve zaten 87 ile içişleri uzmanlığına da girmem mümkün gözükmüyor.
Umarız arkadaşlarımız hak yemeden yollarına devam edeceklerdir. Aksi takdirde hem onlar hem da hakkı yenilen - özellikle- işsiz arkadaşlarımız için durum fecaat.
Bizler yine ders çalışmaya ve ilan gözlemeye devam !
-
Bu tabloyu görünce corona'nın insan tamahkarlıgından geldiği fikri çıkmıyor aklımdan.
-
Arkadaşlar iyi günler, mülakat tarihinin ertelenmesi ile alakalı bir durum söz konusu mu veya bir duyumunuz var mı acaba
-
Bugün kesin liste açıklanacaktı saat kaçta olur?
-
@RootofAllEvil mesai bitimine doğru açıklanır bence
-
Aciklandi erteleme yok malesef salgını göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır yazmislar
-
Arkadaşlar fotoğraflı sınav kimlik belgesi nedir?
-
beni az once valilik aradi. cikis izni icin kolaylik saglanmasi icin kaymakamliga yazi yazilmis. haber verdiler. durum hakkinda bakanlikla gorusun dendi.
-
@queenbee ciktisinin alinmasi istenilen basvuru formu oluyor.
-
@economist34 teşekkür ederim ️
-
200 kişilik Göç listesinde olup da Dernekler mülakatına girecek var mı ?
-
@kemankeşş2 ben varım kardeşim
-
@odle inşallah içişleri ilanı olur hocam
-
@kemankeşş2 eyvallah hocam sağ olasın
-
Bulunduğum ilde şu aralar virüsten dolayı Ankara’ya otobüs seferi düzenleyen firma yok. Özel araçla gitme gibi bir durumum da yok. Nasıl gideceğim mülakata bilmiyorum. Böyle bir durumda olan var mı ?