İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
İçişleri Bakanlığının mülakatları ertelemesi gerekiyor mülakat listesine giremedim fakat personel genel müdürlüğüne telefon etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Büyükşehirlere giriş çıkış yasağının bu hafta esnetileceğini düşünüyorum belki bazı seyehat firmaları sosyal mesafe kuralı uygulayarak tekli bilet satışı yapabilir. Ancak yine de dediğim gibi öncelikli olarak mülakat tarihlerinin ertelenmesi gerekiyor.
-
@hakikat Ben İstanbul’dayım günlerdir nasıl gideceğimi düşünüyorum. Çok haklısınız tek bir kişinin bile bu yüzden mağduriyet yaşaması kabul edilemez.
-
Mülakata katılmak bile büyük başarı oldu. Nasıl gidilecek gelinecek çok zor
-
@hb nasıl olacak bilmiyorum hocam. Kac gündür bunu düşünerek sıkıntı yapıyorum.Özel araçla gidebilecek bir durumum yok. Otobüs bulamazsam o tarihe kadar mülakata bile gitmeyebilirim bu yüzden.
-
@hakikat hocam durumunuzu arayarak bir daha söyleyin bi umut dikkate alınır belki
-
Ben Ankaradayım fakat ertelenmemesi cok kotu oldu inşallah herkes bir şekilde katilabilir. Elinde olmayan bir sebepten dolayı katilamazlar ise cidden uzucu
-
Arkadaşlar şimdi kontrolörler hangi birime bağlandı. Mahalli idareler genel müdürlüğü olarak hala devam etmiyor diye biliyorum? Yanlış mı biliyorum
-
@abcdefg iller idaresine bağlandı kontrolörler
-
@şanlıefsane eyvallah hocam
-
@hakikat vallahi nilufer turizm de var. :(( 140 tl
ben de istanbuldan gitcem. ama baska illerde durum nasildir bilmiyorum. dernekler ertelenmemisse bizimki hic ertelenmez -
@economist34 izin alabildiniz mi hocam
-
@economist34 Hangi gün gideceksiniz? Zaten şu durumda otobüsle gitmek hiç içime sinmiyor ama mecburen bilet alsam da yolcu olmaz son anda iptal olursa diye düşünmeden edemiyorum.
-
Hocam mülakata nasıl hazırlanıyorsunuz nerelere dikkat etmek lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@şanlıefsane, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
ller idaresine bağlandı kontrolörle
bursadan mülakata gidicek arkadaslar varsa beraber gidebiliriz benimde mülakatım ayın 14 ünde
-
@abcdefg aldim zaten kaymakamlika yazi gittigi icin seyahat izin kurulu 199 tel nosu uzerinden yapilan basvuruya istianden hemen onayliyor. Eger o kuruldan yazi aliniraa e devlet uzerinden de basvuru yapilip 199 daki gibi kurula gidip belgeyi almak zorunlugu kalkiyor. ama ben 199u zar zor dusurup oradan basvuru yaptim.
-
@hb ben de ozel aracla ablamin esi goturecekti ama birinci derecede gorulmedigi icin onu kendi seyahat izin belgesinde gosteremeyecegim soylendi . Onun da ayrica seyahat izin belgesi almasi gerekiyormus. ancak onda benim gibi bir yazi olmadigi icin onaylanip onaylanmayacagi belli degildi. ayni ilcede olsaydik seyahat izin kurulundaki kisiler biz onaylariz dediler ama farkli ilcelerdeyiz. bir de ozel arac uzerinden alinan seyahat izin belgesiyle otobus ile gidilmiyormuş.
Sali 23.59 daki otobusle gitcem. icime sinmese de yapacak birseu yok.en azindan otobus %50 kapasiteyle maksimum olarak gitcek. carsamba ogleden sonra oolunca mulakat zamanim cok bol vaktim var nerede durabilirim bilmiyorim..bir ihtimal bakanlik kompleksinde izin verilir diye dusunuyorum. en kotude donus en erken saat 22.00 otobusu. mulakattan sonrasinde ne uapacagimi bilmiyorum. -
1 ay ertelemek çok mu zor yol dert durmak dert ben kendim Ankaradayım ama diğer arkadaşla için sikinti
-
@Willsmithh valla haziran olsa rahat rahat gidilir de su surec insani cok rahatsiz ediyor. vallahi korkuyorum.tek temennim otobusle giderken kontroller oluyormus. normal zamanda ulasilmasi beklenilen surede gitmiyormus. ama her zaman otobuste yok. otobus icin nerelerde beklenir bilemiyorum. İns. yagmur olmaz da sokakta avare avare o yorgunlukla dolasirim. tabi o halde polis beni cevirmezse. sen neden boyle geziniyorsun diye;))
-
@economist34 Hocam beraberinde götüreceğin kişinin 1.derece yakını olacağını hangi makam söyledi. Ben dernek denetçiliği için eniştemi yakınım göstererek e-devletten başvurdum ve onaylandı daha sonra sizin bu durum ihtimali sebebiyle valiliği aradım ve onaylanan belgenizde konu kısmına eklediğiniz kişi varsa tamamdır dediler.
-
@g-uzmanı hem 199 daki basvuru icin gorustugum kisi hem de seyahat izin kurulundaki gorevliler. valiligi bende aradim da tum yetkileri kaymakamliga ilettik dedi. Ama sizin durumunuz onaylanmissa sıkıntı çıkmaz.