İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
Öğleden sonra 3 kişi gelmedi öğleden önce bilmiyorum mülakat 4 5 dakika sürdü herkesin ortalama bana belediye kanunu 2 tane 1 tane dmk dan soru geldi hepinize başarılar
-
@Willsmithh geçmiş olsun, sorular nelerdi, söyleyebilir misiniz?
-
İçerde kimler vardı kaç kişilerdi? Tutum ve davranışları nasıldı? Teşekkürler
-
tum liste ne kadar zamanda bitiyor acaba?
-
@yayiç22 5 kişi iller idaresi müdürü ve personel müdürü teftiş kurulu başkan diğerlerini bilmiyorum
-
@Willsmithh yonetmelige gore iki tane kidemli baskontrolor deniyor.belki de onlardir.
nasil geciyor mulakat.? -
Mülakat ortalama 1 saat felan sürüyor toplam herkesin
Genelde sanırım dmk belediye anayasa ve meslek ile ilgili sorular geliyor tanitma kısmı kisa suruyor toplamda en fazla 5 dk anca suruyordur komisyon baskani personel genel muduru soru sormuyor sorulari iller idaresi genel muduru ve teftiş kurulu başkanı soruyor -
Sabah kaç kişi gelmedi bilen yok sanırım
-
@economist34 olabilir hocam güzeldi özellikle komisyon başkanı rahattı epey salon fiziksel şartlar da iyiydi
-
Benim bir türlü anlamadığım bu icisler dernekler denetçisi vs hep 200 kişilik il göç 'ten sonra oldu ama bunların mülakatı yapıldı yapılıyor bizim ki neden yapılmıyor bir Allah'ın kulu açıklayabilir mi
-
Gençler mülakata girenler nerde ya. Hiç ses çıkmıyor.
-
@edekentli bence de neredesiniz? acaba yazmaya firsatlari mi olmadi yoksa buraya uazanlarin mulakat zamani mi gelmedi?
-
Maske ile mi giriliyor mülakata? Bir de saç traşı olmayan var mı?
-
Gelmeyen var mı? Mera ettik dostlar, nerdesiniz?
-
@edekentli dernekler mulakatinda maskeyle girilmesine izin veriliyor bilgisi verilmisti basliginda. Ancak bunda herhangi bir bilgi yazilmadi buraya.
-
benim bugun ogleden sonra mulakatim.kendi mulakatimla iligili buraya yazarim aksama.
-
Benim sabahtı mülakatım. Maskeyle girdim oturduktan sonra istersen maskeni çıkar rahat konuş dediler çıkardım ben de. Bana sorulan sorular; hukuk devletinin ilkeleri ? kanuni hakim güvencesi? kanun önünde eşitlik ilkesini açıkla.
Sanırım sabah 3-4 kişi gelmedi. Herkese başarılar. -
@hakikat mülakat sonuna kadar heralde rahat 10 kişi gelmemiş olur bu ne rahatlık bu ne bencillik? Elinde yüksek puanlar var diye milletin hakkını yemek hak mı adalet mi? Bu keyfi başvuruların bir an önce önü kesilmeli yoksa benim gibi sınırdan kaybeden insanların hakkı daha çok yenir. Yazıklar olsun hakkımda helal değildir bilinsin hesap gününde hesaplaşırız. Böyle insanların da işi gücü rast gitmez zaten. Sözüm keyfi başvurup gelmeyenlere ve işi olduğu halde denk kadrolara başvuranlara, alınacaklar alınır zaten üstüne.
-
@hakimehanımm mücbir sebeplerden dolayı gelemeyeni anlarım ama keyfi olarak gelmeyeni de hakkın gerçek sahibine havale ediyorum. dernekler mülakatına da 20 kişi fln gelmedi bu çok ciddi bir sayı. Bunda da aynı durum yaşanır kanaatindeyim. Küçük illerden Ankara’ya araç olmaması da durumu etkiledi diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@hakimehanımm böyle bi memuriyete başvuran insan bence mutlaka mülakata gelir. gelmeyen kişilerin özel sebepleri olabilir cenazeleri olabilir salgın sebebiyle ulaşım sıkıntısı olabilir.bakanlik zaten herkesi birbir ariyo gelicek misin diye gelmeyenlerin yerine yeni kişiler çağrılabilir bunları gözardı etmemek lazım ona göre yargılamak lazim