İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@economist34 İnşaallah bir sorunla karşı karşıya kalmayız yolculuğumuzda dediğiniz gibi yetkili makamın izin belgesine görevli ne diyecek ki yanlış olmuş deyip geri mı gönderecek ?
-
@economist34 kardeşim hiç canını sıkma böyle şeyleride kafana takma. Gözünde büyütme hepsi halledilir. Sen sadece gireceğin mülakata odaklan. Gerisi hikaye. Stresi bir kenara bırak. Yol izniymiş otobüsmüş nerde bekleyecen edecen bunların hepsi halledilir. Dediğim gibi kafayı boşalt mülakatına odaklan evham yapma. Başarılar dilerim.
-
Az önce arayıp mülakata katılacak mısınız diye sordular.
-
Beni biraz önce aradılar mülakata katilacakmisiniz diye sordular.Ne için olduğunu sordum erteleme durumu değil şehir dışından gelenler için misafirhane ayarlicaz dedi bilginiz olsun sizi ararsa sorun arkadaşlar
-
@LioN teşekkürler dostum.;)
-
Kalacak yer için vilayet evlerine yönlendirdiler beni
-
Arkadaşlar yonetmelik değişmiş bilginiz olsun ..
Mülakata bundan sonra 4 katı cagiralacak buda değişmiş -
@Willsmithh tez eklenmiş , bakan adına denetim yetkisi verilmiş
-
Mülakat olduktan sonra başka kurum kazanan arkadaşlar lütfen İçişlerinin tüm alımlarından feragat etsinler
-
baska kurumlarda calisanlar ozellikle buraya basvurdular sen ne diyosun
-
@VeblenMeblen sende haklısın dostum bir umut işte hazine ve maliye uzmanlığı da var açıklanmayan bunları kazanan feragat etse bir kişi bir kişidir
-
Dostlar yarın mülakata girenler mülakat izlenimlerini paylasırlarsa iyi olur. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Herkese başarılar dilerim.
-
Yarın mulakata gireçekler allah yardimcimiz olsun .. gelMeyen sayısı vs burda değerlendiririz
-
Herkese başarılar arkadaşlar tez zamanda atanmamız dileğiyle
-
@odle Arkadaşlar öncelikle herkese başarılar dilerim.Sözlü için adres bilgisi paylaşır mısınız? ve acaba götürecemiz evraklar nelerdir?İş talep formunu götürecek miyiz veya herhangi bir sınav giriş belgesi mevcut mu?
-
Kaç kişi gelmedi bugün mülakata imza listesine bakarsanız
-
Giden arkadaşlar bakanlığa araba aliyorlar mi
-
@Yusuf2671 forma gerek yok hocam derneklerde istememişlerdi.sadece kimlik yeterli
-
Sabah giren arkadaşlardan ses çıkmadı öğlenden sonra girecek arkadaşlar bilgi versin bari g
-
Forumdan kimse girmedi mi mülakata arkadaşlar?