İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
7 mayısa geçmeye 30 dk kaldı açıklayamadılar hala (!)
-
91.5 ile kapattı maalesef
-
Açıklanmış arkadaşlar 91,59 ile kapatmış.
-
0.10 puan ile yine listeye giremedim. İşi olup da veya asil listede olup da atama bekleyen varsa şu Ramazan ayında hakka girmeyin lütfen rica ediyorum başvurunuzu geri çekin feragat verin. Tek bir mülakata bile kalamadım bu zamana kadar mükerrer başvurular yüzünden biraz empati yapın.
-
Dün dernek denetçiliğine ilk 15 te 4 kişi gitmemiş mülakata. Bunda da yine rahat bir 10 kişi gitmez mulakata ama maalesef o duyarlılığı gösteren olmaz.
Benimde 0.18 ile gelmedi. Hayırlısı olsun ne diyelim -
Liste 11 mayista yenilencek dimi arkadaslar gitmeyenler varsa ona gore yeniden 60 kisi olusturulur galiba.
-
@çölkaplanı maalesef sadece itirazlar değerlendiriliyor yeni liste düzenlenmesi yok.
-
2018 den kalan son puanımı da harcadım başka ilan geleceğini sanmıyorum
"Next stop is kpss 2020 station and yds" -
Bela okucam artık bu duyarsızlara ramak kaldı
-
İlk 60'ta 2 kişi insan hakları eşitlik kurumu asil olarak kazanan var.
-
@guymağduru Allah kimseyi onlar gibi bencil yapmasın hocam önemli olan insanlığımızı kaybetmeyelim gerisi hallolur inşallah ben Allah’a havale ediyorum. İnsan niye şu mübarek ayda insanlardan beddua almaya çalışır anlamış değilim neyi ispatlamaya çalışıyorsun amacın ne?
-
Hayırlı olsun ucu ucuna girmişim beklediğimden yüksek kapadı
-
İibfli olmak bencil olmayı gerektirir arkadaşlar unuttunuz mu? Daha durun bu ilandaki uzmanlığı kazandıktan sonra başka bakanlıkların kariyer uzmanlığına da başvuracak duyarlı(!) arkadaşlarımız olacak. Bu gözler dguy kazanıp sgk denetmenliğine başvuranları gördü bu kulaklar kaymakamlığı kazanıp sgk denetmenliğine başvuranları duydu. Çok merak ediyorum bu nasıl bir psikoloji acaba yoksa sadistçe zevk almaktan mı ibaret mesele?
-
@RootofAllEvil ben pek dikkat edemedim mukerer Cok var mu hocam
-
@Willsmithh isim özelinde bilmiyorum ama her ilanda yaşıyoruz bu durumu
-
Ooo bunlar ne ki kaymakamlık için torpil arayıp nihai listede olup son anda evrak vermeyen var halihazırdaki işim daha iyi diye bizim gibi hem işsiz hem de yuksek puanlı idealist kazananların hakkını yiyen
-
@80üstamadnnmsz bu tarz insanlar bitmez yani
-
@RootofAllEvil kesinlikle hocam.Görün bakın icislerini kazananlar buraya yazıyorum.Eger hazine yds istemeden gelirse yüzde 90 başvuracak
-
Arkadaşlar merhabalar mülakat da komisyonda kaymakamlık gibi personel genel müdürü teftiş kurulu başkanı gibi en üst yetkililer mi oluyor bilgisi olan var mı ve ayakta mı kalıyoruz mülakat boyunca ?
-
@RootofAllEvil kaymakamlığı kazanıp ta SGK'ya niye başvurur ki bir insan kaymakamlığı mı beğenmiyorlar yoksa bakmayın güldüğüme puanım yok ama sinirlendim yani