6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@afisuli hocam Y düşüyor ve insanların tüketimi (C) düşüyor ve işlem gudusuyle para talebi azalıyor bu sebepten de faiz düşüyor
-
@churcill teşekkür ederim, emeğine bilgine sağlık
-
Merhaba arkadaşlar, Anayasa Hukuku ve İdare Hukuku için güncel konu anlatım videosu öneriniz var mıdır? İlker Hocanın 2018 videoları var ama değişiklikler oldu. Bu hukuk derslerine nasıl çalışabilirim? Elinde güncel pdf olan varsa paylaşırsa sevinirim
-
@büş Youtube da ''Hukuk Öğretir'' kanalı var.Tavsiye ederim.linki asağıda
bağlantı metni -
Adamlar #PsikolojideMesafeOlmaz tagı ile açıköğretimde psikoloji açılmasına tepki koyular.Uzun süre gündemde 158 bin twit.Keşke iibf açıköğretim kapatılsa.Orta vade de hem devlete hem de özel sektör de iibf'nin avantajına olmuş olur.Belki iibf'nin itibarı artar...
-
Biraz fikir alışverişi yapalım sizce alan bu sene zor mu olacak kolay mı
-
@guyzede1 kolay olacağını düşünüyorum hocam. En azından temennim o yönde.
-
Merhaba arkadaşlar elinde icra iflas ve ticaret PDF cikmis sorular olan var mi ?
-
@guyzede1 bunu kimse tahmin edemez malesef ancak temennide bulunabiliriz.
-
@churcill oyle tabı ama bende kolay olacagını dusunuyorum nedense
-
Cmk da ki son değişiklikleri içeren Bi pdf var mı ya da bu değişikliklerden haberi olup sınav için önemli olan yerleri bilen?
-
Gkgy için bu sene bayağı bir güncel bilgi oluştu. Özellikle Corona ile alakalı verilere bakınız. İlk nerede çıktı ilk hangi Avrupa ülkesinde görüldü en çok en az ölümün olduğu ülke vs gibi sorular sorabilirler. Maliyede yıl sonunda yeni vergiler eklediler büyük ihtimal kitaplarda yok onlar onları araştırın. Artı çeko için TÜİK iş gücü verilerini 2019 bakmak gerekiyor ki bu konuda elinde 2019 verileri olan varsa paylaşırsa iyi olur. O kadar araştırmaya rağmen net verilere ulaşamadım bir türlü. Çeko kısmında bu tip sorularin gelmesi muhtemel geçmişte sorulmuş.
-
Huseyin bingol dien arkadaslarim allah razi olsun
-
Kamu yonetimi ile ilgili kaynak tavsiyeleriniz var mi
-
Seneye hazırlanan biri olur da görür diye yazıyorum.
Teftiş Maliye Konu Anlatımı - Yazar/Editör:Muhittin Akçaba => Özensiz hazırlanmış bir kitap. Sene başında almıştım ama birkaç kere eksik olduğum konulara bakmıştım. Dili ağır olduğu için çok ısınamamıştım. Bugün kamu gelirleri için baktığımda hala BAŞBAKAN ibaresinin geçtiğini gördüm. Yahu özellikle Ocak ayı baskısını aldım, güncel olsun diye. Rezilliğe bak.
-
Arkadaşlar KPSS giriş yeri güncellenebilir mi ?
-
Kpss'ye 1 ay kaldı. Avrupa'da ikinci dalganın başladığı söylenmekte. Ülkemizde ise son günlerde vaka sayısının artışı ortada. Bütün bunların ışığında kpss'nin tekrardan ertelenme olasılığı her geçen gün biraz daha artıyor gibi. Umarım kazasız belasız şu sınava bir girebiliriz.
-
@LioN inşallah öyle bir şey olmaz kimsenin çalışacak gücü kuvveti kalmadı
-
Sizce kpss’nin ertelenme gibi bi olasılığı var mı? Yani ihtimal var tabikide ama sizce öyle bisey olur mu?
-
@bykeynes Her şey olabilir.