Guy Sınavı Ertelensin
-
yanılmıyorsam bddk ilanı gelmişti, sizin puanınız yetmedi mi yanlış mı hatırlıyorum
-
@François-Quesnay hocam bddk da görev yeri istanbul ben merkez alımlarını kastediyorum
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@lannisterjk şu üslupla bu kadar sene beklemeniz bana garip gelmiyor. Ahlak yoksunları imiş. Burada çoğu kişi iki tarafın da memnun olmasını istiyorken bu ne tavır?
-
@François-Quesnay Birincisi bu kadar senedir beklemiyorum. Öyle yapan insanları da tasvip etmiyorum. İkincisi empati duygusu olan bir insan benim üslubumu değil bunu buraya yazmayı yanlış bulur. Aç neler konuşuyorlar bir oku ona göre başlık aç. Hçbirinizin herkes memnun olsun tavri samimi değil. İyi bir puan alıp şu yaşadığım ayları yaşasan keşke diye beddua da bulunmak istemiyorum gerçekten üzücü birşey.
-
@lannisterjk çekinme çekinme bedduanı edebilirsin. 2018 puanlarının süresi geçmeye yaklaştıkça artık insanlardan hakaretler duyar olduk. Artık samimiyetimizi bile size inandırmak zorunda kalacağız herhalde. Gerçekten geçerli olsun 2018 puanları, en azından guy ilanı geldikten sonra böyle hakaret eden kişilerle aynı başlık altında toplanmayız.
-
@François-Quesnay Ben 18 puanını falan konuşmuyorum. Benim 18 puanım da yok. Hakarette etmemeye dikkat ettim. Sizler samimi söylüyorum çok gereksiz bir ses yükselmesi yapıyorsunuz. Ben sadece ötelenmiş bir alım daha da öteleyelim etkinlik yapalım denilmesine karşı çıkıyorum. biz ne kadar uğraştık bilmiyorsun ne günler geçirdik bilmiyorsun. Sonuna kadar da haklıyım. Yerinizde olsam buralarda yargı dağıtacak kadar üstlemez içimden sevinip dersime dönerdim. Samimi söylüyorum böyle olurdum. Neyse varsa bir yaradan zaten hakkını dağıtır insanların. Cevap vermezseniz sevirinim. İyi forumlar
-
@lannisterjk site yönetimi ne yapsın? Herkes kendi görüşünü terbiye ve nezaket sınırları içerisinde açıklayabilir, öne sürebilir. Siz de aynı çerçeveyi aşmadan başlık açabilir, ilgili başlıklara (bu da dahil) ileti yazabilirsiniz. Burda başlık açıldı diye guy sinavi hemen ertelenecek mi?
-
Tamam. Sen git biz geliyoruz.
-
@lannisterjk Hepimiz aynı geminin yolcusuyuz. Bunun bilincindeyim. Sırf katılma olanağımın olmadığı alımlar için bile etkinliklere katıldım. Bu şeyleri sadece ben mi yaptım? hepimiz yaptık. şimdi çıkıp burada konuşanlara, çözüm yolu arayanlara ahlak yoksunu demek ne kadar doğru? Gerçekten ayıp. Daha da sizle konuşmak istemiyorum.
-
Inş ertelenir
-
@keynesinvarisi Anlatabilirim o zaman sende bendensin duam senin içinde geçerli inşallah en önce atananlardan olursun. Ders çalışmak değil geçen zaman çünkü bizi yoran. Dilerim yıllarını vermiş ülkenin de alımında en zorlu zamanları yaşamış olanlar kazansın.
-
@Müşrif Amin inşallah.
-
@john-hicks Neden ertelenir açıklar mısınız, hangi sebeple?
-
@החוק-החוקתי kardeş puanın kaç acaba
-
Sayın 2020 KPSS adayları , 2018 yılında KPSS ye giren arkadaşlar 2 yıldır alım bekliyor ... biraz empati yapın sizin de alımınız 2022 ye sarksa ne hissedersiniz ... 2 yıldır çaresizce ders çalışıyor bu insanlar , kendinizi onların yerine koyun .. ben 2019 KPSS puanına sahibim 2 Ay ertelensede sonrada girerim ama , 2018 lilere yazık değil mi ? Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir milletiz sadece kendimizi düşünmeyelim ... Allah herkese hayırlı kapı açar, iyi niyetli olun ...
-
@kaderebak1 zaten bu arkadaş provake etmek amacıyla bu başlığı açmış anlaşılan.
-
@john-hicks Bu profil incelenmeli. @genclerbirlikli
-
Arkadaşlar tarıma atama verildi Mayıs ayında tercihler alınacak bı arkadaşım var gıda mühendisi burda görmüşte hesabı yok bana soruyor benim puanım yok 2020de girecem sinava twet atsam sınav ertelenir mı diye soruyo burda görmüşte ne diyorsunuz etkinlik yapsın mı tarım atamaları ertelenir mı
-
@Blueberry ne manada?